Jeg klarte det!

Håper alle hadde en fin nasjonaldag i går!?

Hver eneste år er jeg like redd jeg ikke skal klare å se barna gå i tog.

I år gikk Gabriel i barnetoget opp Karl Johans gate i Oslo for første gang. Jeg klarte heldigvis å komme meg ned til byen og fikk plass helt fremme – to ganger!

Begge barna gikk pent kledd i hver sin bunad. Sanne ville ikke ha strømpebukse og Gabriel mente han så gæren ut med bunad, men de lot seg bestikke med løfter om is begge to.

Langs ruta stod både besteforeldre, tanter og onkel. To fornøyde barn vinket både til oss og til kongefamilien. For en opplevelse det må være å gå i det toget…

Etterpå hadde vi familie på grillmat og kaker.

I dag er jeg naturligvis helt ferdig. Dårlig og dødssliten. Allikevel er jeg så utrolig takknemlig for at jeg fikk oppleve 17.mai og se barna i toget. Det betyr alt for meg.

Det er slike øyeblikk jeg lever for!

Jeg ladet opp i flere dager før 17. mai, og nå venter tunge dager i senga, men brått er jeg tilbake.

Kommentarer

6 Comments:

  1. Flinke, herlige Louise. Så moro lese dine flotte innlegg, alltid en fryd. Såå flink med ord, nydelige bilder…Mange som er fan av deg, vet du.

  2. Så glad for deg, og ikke minst familien at dere var alle samlet 🇳🇴 Vakre barn dere har, Louise! Håper dere hadde en strålende feiring! Sammen! Og at du nå får slappet av og hvilt deg.
    Stor god klem!
    Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…Bursdagsforbredelser med fotball-tema! (Barn)My Profile

  3. Så fina ni var på den stora dagen! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.