Med lykketrusene på!

//Reklame//

rp_kalender-1024x781.jpg

Jeg pleier alltid å melde meg på en bråte med julekalendere hos bloggere og andre nettsider nå før jul. Noen ganger har jeg vært heldig å vunnet en gevinst.

I år må jeg ha hatt lykketrusene på i hele desember for jeg har vunnet masse fint!

Familieprat.no har hatt en stor og flott julekalender i år. Jeg har hatt griseflaks og vunnet hele tre ganger. To av lukene jeg vant på, hadde produkter fra Sjarmtroll. Jeg vant først en ukeplan som man kan sette på kjøleskapet, men den skal jeg gi til Lindah fordi hun har ønsket seg en sånn lenge. Deretter vant jeg en brannstasjon som Gabriel skal få. Han er jo over snittet glad i utrykningskjøretøy, så jeg satser på å vinne noen “mammapoeng” når han får denne.

Det nydelige smykket dere ser over her, er fra Secrets by B. Jeg elsker det av hele mitt hjerte, og det skal jeg bruke nå i julen med stolthet og glede. Bak merket står ei flott dame som heter Benedikte Bruknapp. Hennes smykker oser av vintage glam, og alle er belagt med 18 k gull. Mitt vakre smykke heter “Grace Kelly old pink”. Ta dere en tur inn på siden hennes og kos dere!

Jeg har jo deltatt på mine bloggsøstres kalendere også. Hos Fru Jacobsen vant jeg en strålende premie til Sanne. Hun elsker å lage middag, og nå får hun sin egen Pizza Dragon fra OBH Nordica. Det ble vill jubel i stua da jeg poppet nyheten om denne gevinsten. Nå gleder vi oss til mye god pizza altså!

Jeg har en tass på 4 år med sensitiv hud og tendenser til atopisk eksem. Gleden var derfor stor da jeg vant sjampo fra Cool-Kidz på bloggen til BareSanna. Denne sjampoen er økologisk, skånsom og lukter veldig godt i følge Silje som driver bloggen, i tillegg til å være frisør. Det skal bli gøy å sjamponere 4-åringens lille hodet og snuse inn lukten etterpå 😉

På tross av at jeg drar på årene med mine 32 år leveår, har jeg fortsatt piercing i navlen. Den har jeg hatt siden jeg var 14 og overtalte bestemor til å bli stukket i ei luguber campingvogn på Svinesund. Hos Line Merethe vant jeg tre navlepeircinger fra Superkul.no. Det ble jeg veldig takknemlig for siden mine gamle ikke er like lekre lenger. Jeg vant også et gavekort på 200 kr hos Lille Fine. Det tror jeg at jeg skal bruke på en barselgave til min gode venninne når hun får en jente i februar.

Hos Veronica i Kaos med kjærlighet vant jeg et gavekort på 500 kr hos eshoes.no. Den butikken har så mye fint at det er vanskelig å velge, men jeg har gått for en jakke og håper den passer…

Hele 8 gevinster har jeg altså vunnet, og jeg takker dere så mye for at dere trakk akkurat meg 🙂

louise-300x113

Kommentarer

2 Comments:

  1. Så mye flotte premier =)

  2. Woop woop! Så himla kul att vinna så mycket 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.