Jeg har vært vertinne for me&i-party!

//Reklame//

Torsdag den 26. mars var jeg vertinne for me&i. Snøværet skapte kaos for mange, men syv flotte damer trosset griseværet og troppet opp for å få med seg de nyeste plaggene fra kolleksjonen. Vi fikk en herlig og morsom gjennomgang av både barne – og damekolleksjonen av me&i-selger Lisbeth. Hun fortalte oss også om vaskeanbefalinger og hvordan tøyet blir laget.  Etter det, kunne vi prøve klærne, kjenne på stoffer og og la oss inspirere av kvalitet og farger.

2015-03-26 20.18.29

Barneklærne har tøffe trykk og sukkertøy-farger. Her passer det meste sammen, og det er en fryd å se morsomme klær som ikke finnes i de tradisjonelle klesbutikkene. Lisbeth viste oss ulike kombinasjoner av farger og mønstre. De fleste barn liker klær i myk kvalitet som de kan leke i, og det er heller ikke feil at klærne har spreke mønstre ala traktorer, katter og utrykningskjøretøy.

2015-03-26 20.18.44

Dametøyet ble en hit blant de fleste av oss. Buksedressen jeg var overbevist om at kun hang pent på tynne mennesker, og jeg prøvde den bare for å vise Lisbeth at den IKKE passet på folk med min kroppsfasong. Lisbeth fikk rett – og jeg endte opp med å kjøpe TO stk. Det ble faktisk solgt hele fire slike buksedresser.

Det var kjempe gøy å være vertinne for kvelden. Jeg serverte pastasalat og ostefat, samt litt snacks og brus. Jeg tror faktisk alle damene handlet, og selv om det ikke er noe kjøpeplikt så er det gøy at klærne ble så godt mottatt. Gleder meg til å vise dere hva jeg kjøpte selv når det kommer i posten. 

2015-03-26 21.25.58

Som vertinne fikk jeg to ekstra gaver. I tillegg fikk de som handlet for over en viss sum både luer og skjerf ekstra. Lisbeth var behjelpelig med forslag ang hvilke størrelser man burde velge og utfylling av bestillingsskjemaer.

2015-03-26 20.43.26

Dette frister veldig til gjentakelse, så det blir nok ikke siste gang jeg inviterer til me&i-party 🙂

Tusen takk til alle de flotte damene som gjorde kvelden perfekt!

Har du lyst til å være vertinne selv? Ta en titt HER

louise

12 Comments:

 1. Bildbevis! 😀

  • På buksedressene? Det kommer!!! Kjøpte en lue og fikk en lue gratis også. I tillegg fikk jeg yogapants og singlet i vertinnegaver 🙂

 2. Bildbevis! 😀

  • På buksedressene? Det kommer!!! Kjøpte en lue og fikk en lue gratis også. I tillegg fikk jeg yogapants og singlet i vertinnegaver 🙂

 3. Så gøy =) SAmme dag som du hadde pary var jeg faktisk på ME&I-party i Kragerø! Ei fra koret som holdt, og snart kommer det bilder derfra! Hadde nemlig med lille frøkna som ikke ville sove, men heller være med på party 😛

  • Var det ikke mye fint, Monica?

   • Jo det var utrolig mye fint! Det ble bare med barnetøy hjem, men har sååå lyst på de like kjolene i hvitt/gultrødt/rosa som finnes i både barnetørrelse og voksenstørrelse, så kan jeg og Miriam Elise ha like =)

    • De har Sanne og jeg fått. Mamma og Sanne har de på seg på det nest siste blogginnlegget mitt. Digga buksedressen, jeg!!

 4. Så gøy =) SAmme dag som du hadde pary var jeg faktisk på ME&I-party i Kragerø! Ei fra koret som holdt, og snart kommer det bilder derfra! Hadde nemlig med lille frøkna som ikke ville sove, men heller være med på party 😛

  • Var det ikke mye fint, Monica?

   • Jo det var utrolig mye fint! Det ble bare med barnetøy hjem, men har sååå lyst på de like kjolene i hvitt/gultrødt/rosa som finnes i både barnetørrelse og voksenstørrelse, så kan jeg og Miriam Elise ha like =)

    • De har Sanne og jeg fått. Mamma og Sanne har de på seg på det nest siste blogginnlegget mitt. Digga buksedressen, jeg!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge