Jeg har testet “The Incredible Face Mask”! (m/rabattkode)

//Reklame//

maske3

Jeg har aldri vært særlig flink til å bruke ansiktsmasker, og jeg var derfor kjempe spent da jeg fikk en forespørsel om å teste ut “The Incredible Face Mask” fra May Beauty.

Denne ansiktsmasken har som formål å trenge ned i huden og fjerne smuss, olje og døde hudceller som stopper igjen porene i ansiktshuden. På den måten skal man oppnå færre sorte hudormer og kviser. Den lover også en renere, mykere og vakrere hud.

Jeg gledet meg til å teste om dette faktisk funket, og nå vil jeg fortelle dere trinnvis om bruken av masken og mine egne erfaringer rundt den.

Først må man passe på å ha tilgang på varmt vann og våtservietter. Man må også huske at man IKKE skal legge masken på øyenbrynene, da den stivner og kan ta ansiktshår med seg når man drar den av. Husk å sette av god tid fordi den har virketid på 30-45 minutter.

Maske4

Jeg fikk et kit med 5 masker og en børste til påføring av selve masken. En pose holder mere enn nok til å dekke hele ansiktet en gang. Først strøk jeg den flytende massen i et jevnt lag i hele ansiktet med børsten, og så skyldte jeg børsten under rennende vann. Om man søler litt, kan det fint fjernes med vann, men det kan være greit å stå over vasken når den påføres. Den er sort i fargen, så det er enkelt å se hvor man ikke har smurt hen. Etter noen minutter, størknet den og kjentes ut som gummi. Når masken trenger dypt ned i huden for å nå alle forurensningene, kan det det visst gjøre litt vondt de første gangene. Det er helt normalt og ingen ting å bekymre seg for. Jeg merket faktisk ingen ting til dette selv.

Masken skal altså sitte på i 30 – 45 minutter, og den tiden brukte jeg i sofakroken med et blad og en kaffekopp…
maske1

Man kjenner tydelig at den stivner mere og mere etter hvert som tiden går, og jeg må si at jeg gruet meg litt til å dra den av igjen, men det gikk heldigvis overraskende greit. Jeg kunne faktisk se at det satt smuss igjen på maskens bakside. Det satt noen små rester igjen av masken etter at jeg dro den av, og de fjernet jeg enkelt med et par våtservietter. Man skal skylle ansiktet i litt varmt vann etter at man har tatt masken av. Jeg var litt rød i huden i ca 10 min etterpå, men det var altså forbigående.

Huden min er nå silkemyk og føles ren. Jeg syns også at urenhetene har blitt mindre. Jeg kommer definitivt til å fortsette med denne masken i fremtiden…

Hvis du vil gjøre som meg og teste denne masken, kan jeg i samarbeid med May Beauty tilby dere et godt tilbud:

Ved å bruke rabattkode louisefacemask30 får dere 30% avslag på alle Face Mask-pakkene. Dere kan også trykke HER, og da blir koden automatisk aktivert slik at dere bare kan starte å legge ting i handlekurven.

En pakke med 5 masker, pensel og guide koster kun 249 kr, og med 30 % rabatt blir det ikke mange kronene man må betale for å få en renere hud.

May Beauty har 100 % fornøydgaranti (dvs pengene tilbake), 14 dagers angrerett for ubrukte produkter, sikker betaling via debet/kredittkort, en utrolig god kundeservice, og i tillegg har de fri frakt verden over.

De har også andre produkter i sortimentet sitt. Jeg syns både fotmasken og vippeserumet ser ut som spennende produkter å prøve nå som jeg vet at ansiktsmasken fungerer godt på meg og min sensitive hud.

Høsten er like rundt hjørnet, og da kan dere sitte i sofakroken deres med ansiktsmaske og en kopp kakao mens vinden blåser og regnet trommer på rutene. Det er i hvert fall min plan…

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.