Jeg har dyppet skrotten i Atlanter`n!

I dag har vi vært på stranden her på Anfi del Mar. Stranden er ikke overbefolket, det er langgrunt og vannet er krystallklart. Dette er virkelig en fin strand for barnefamilier altså.

Vi leide en trampebåt og Robert syklet til beina var fulle av melkesyre, mens jeg satt bakpå og klagde over sjøsyke. Jeg blir veldig lett sjøsyk, selv på flytemadrass og trampebåt. Jeg var faktisk nær ved å hoppe ut i vannet og svømme tilbake. Det hadde jeg sikkert gjort også, om ikke det var for at jeg led av ME. Hadde garantert druknet etter et par svømmetak på grunn av melkesyre i armene… Den sjansen tok jeg ikke, så da var det bare å bite tenna sammen til vi nådde land og fikk levert fra oss det trampe-faenskapet.

Gabriel var overbevist om at vannet var fullt av krabber, så han ville ikke bade. Han tok seg heller en høneblund under en haug av håndklær. Sanne, derimot, jaktet på småfisk. Hun var rimelig grinete da hun manglet en håv å fange de med.

Gabriel vil heller bade i Bølerbadet (det er det han kaller barnebassenget på hotellet), så det blir nok første og siste gang jeg har dyppet skrotten i Atlanter`n for denne gang…

20140703_134351

 

20140703_134304-e1404410416447

 

Nå venter en dusj for å få bort saltvannet, også er det nok natta for meg her.

Ha en fin kveld!

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.