Jeg har besøkt klarsynte BE Sanz…

//Reklame//

Jeg elsker mennesker som kommer inn i livet mitt ved en tilfeldighet og blåser meg av banen med sine handlinger og ord. Eller er det egentlig tilfeldig at jeg møter på dem?

Jeg fikk en reading i gave av ei vakker dame som heter Britt Elin. Hun er klarsynt og har jobbet i mange år med alternative behandlingsmetoder, samt behandlinger innen skjønnhet, make-up og velvære.

Jeg var veldig spent på forhånd.

Hva ville hun se?

Ville jeg få noen aha-opplevelser?

Ser hun konkrete ting?

Hvordan vet jeg om det er ekte?

Jeg er riktig nok ganske så åpen selv, og jeg har vært til reading to ganger før i mitt liv. Det de to første klarsynte har sagt, har stemt til punkt og prikke hittil. Jeg var spent på om hun ville si de samme tingene som de andre. Jeg må understreke at Britt Elin vet veldig lite om meg fra før. Kun navn og navnene på min mann og barn.

En reading hos Britt Elin består av tre deler slik jeg erfarte det. Etter at hun hadde lagt ut tarotkortene, snakket hun både om fortiden, nåtiden og fremtiden.

Å starte med fortiden syns jeg var veldig bra. Da fikk nemlig den små-skeptiske delen av meg svar på konkrete ting. Og jeg skal love deg at jeg fikk svar! Herregud, den dama visste ting som ingen andre vet om min barndom og mine familiemedlemmer.

Det samme gjaldt det hun sa om nåtiden. På et punkt glemte jeg nesten at hun på forhånd ikke visste noe om meg. Jeg ønsker ikke å fortelle så mange konkrete ting i dette innlegget fordi det omhandler andre mennesker i tillegg til meg selv. Og nettopp det med andre er imponerende i seg selv. Hun ser ikke bare deg, men mennesker rundt deg også.

Når det gjelder nåtid så fortalte hun mye om meg som person. Jeg fikk også gode råd om hvordan jeg kunne løse følelsesmessige utfordringer. Alternativ veiledning skal jo også sette i gang tankeprosesser hos en selv som man kan jobbe med videre. Ofte blir man mer bevisst på seg selv når man hører det fra andre.

Om fremtiden så hun nøyaktig det de andre to klarsynte har sagt. Jeg vil ha den beste tiden i mitt liv når jeg er 37 år. Da er jeg fullt utviklet som menneske mentalt sett. Det betyr ikke dermed at jeg blir helt frisk og at det er grunnen til at jeg vil ha det så mye bedre, men heller det at jeg har blitt bedre enn jeg er nå og at jeg har akseptert tilstanden min. Jeg fikk vite mye mer enn dette også, men velger å holde det for meg selv.

Å gjennomgå en slik reading er fascinerende, spennende og interessant. Hårene mine reiste seg på armene opptil flere ganger i løpet den 40 min lange samtalen. Skal jeg være ærlig så fatter jeg ikke at det er mulig å se det Britt Elin gjorde der!

Jeg har fått mange god svar, og jeg vil fortsette å bruke henne som veileder. Man blir mer bevisst på hvordan man er som person, hva man passer til og hvordan man reagerer i ulike situasjoner. At hun kan gi meg noen drypp om nåtiden tar jeg som en tilleggsbonus 🙂

Britt Elin tar i mot kunder både i Oslo og Stavanger, og man kan også få reading over telefon.

Prisene ligger på 400 kr for 20 min og 600 kr for 40 min via telefon.

For 1 time med personlig oppmøte slik som jeg hadde er prisen 1200kr.

Jeg gleder meg til neste gang!

Kommentarer

3 Comments:

  1. Så spennende.. når energien er mer på plass. Yeah:)
    Nann Karin recently posted…Om hockey og hårsveiserMy Profile

  2. At det finnes mer mellom himmel og jord enn man kan fatte, uten tvil!
    Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Hva når de blir stille….. (Fokusuke – Store Barn)My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.