Jeg føler jeg sviktet datteren min i helga…

rp_2014-08-27-15.25.55.jpg

Det verste med denne ME-sykdommen er jo at det går utover barna. I helga skulle jeg egentlig være med Sanne på leirskole til Hudøy. Jeg var med i fjor, og vi så frem til å reise sammen i år også. Hudøy er fantastisk med sin nydelige natur og sin lange kolonihistorie.

Jeg forstod et par uker før vi skulle reise, at det ville bli for tøft for meg i år. Mange barn betyr høye lyder, og det er et opplegg fra morgen til kveld med diverse aktiviteter. Dessuten var det Gabriels bursdag samme helg.

Jeg så skuffelsen i øynene hennes da jeg sa jeg ikke var frisk nok til å være med allikevel. I år måtte Robert steppe inn… Først ble hun lei seg for at jeg ikke klarte å bli med, og etter det kom anklagene om at jeg prioriterte hennes lillebror sin bursdag i stedet for henne. Jeg forstod henne så vel…

Jeg satt meg ned og forklarte henne at hun faktisk fortjener å ha med en forelder som klarer å henge med på alle aktivitetene. Hun ville måttet gå rundt alene om jeg skulle være med og bare måtte ligge i senga. Her snakker vi om 3 dager med veldig mye aktivitet kontra en bursdag på 2 timer. Pappaen ble etter hvert godkjent som ledsager etter praten 🙂

Turen gikk fint og jeg fikk mange herlige bilder av ei blid jente. Da de kom hjem, så jeg faktisk at deres bånd var knyttet tettere sammen. Det er svært sjeldent de to gjør noe alene sammen og jeg tror det var på tide. Nå er til og med Robert godkjent som “leksehjelper” et par dager i uka…;-)

Hva lærte vi så i familien om denne hendelsen?

1. At pappa kan være vel så god som mamma på turer

2. At man alltid må ha back-up planer, og å være forberedt på at de ofte må brukes

3. At mamma er like lei seg som de andre når ting ikke går som planlagt. Hun velger ikke dette selv

4. At man kan dele opplevelsene med hverandre via telefonsamtaler, bilder og historier

5. At vi foreldrene trenger alenetid med hvert av barna

Alt i alt så gikk det greit allikevel…

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.