Jeg er me&i sin nye bloggvenn!

//Reklame//


10441167_10152480831936284_8112653702651930233_n

Jeg er så utrolig heldig å få være me&i sin bloggvenn denne våren!

For meg er den stor ære å få lov til å fronte et så kult kleskonsept. Jeg har jo selv fått lov til å prøve ut noen av produktene, og jeg elsker dem. me&i ble startet i 2004 av to driftige svenske damer ved navn Susan Engvall og Helene Nyrell. De satser på behagelige klær i herlige farger og mønstre som blir produsert i Europa.
I dag omsetter foretaket for 200 millioner SEK og kler moteinteresserte i fem ulike land. Mer enn 850 selgere arbeider med å formidle varemerket og klærne til deg i ditt eget hjem.
Målet er at barneklærne skal være et naturlig førstevalg for foreldrene når de handler og for barna når de skal kle på seg. Klærne til damene skal kunne brukes både til hverdags og fest. Jeg vil absolutt si at de når målene sine for hver eneste kolleksjon og plagg de lager.

To ganger i året lanserer me&i nye kolleksjoner, en kids og en women, og i dag har merket lansert sin vår/sommer kolleksjon 🙂

Jeg har tatt en titt på hele den nye kolleksjonen, og den falt virkelig i smak. Gabriel var helt i hundre og ønsket seg absolutt ALLE t-skjortene med kule trykk på. Som mamma med en typisk mamma-kropp, ble jeg særlig glad for at plaggene har en flatterende form. I tillegg har jeg begynt å bruke lue igjen etter at jeg fikk verdens fineste lue på forrige Familieprat-event.

Jeg gleder meg til å vise dere noen av klærne i den nye kolleksjonen utover våren, og jeg håper også noen av dere har lyst til å se kolleksjonen en kveld hjemme hos meg 🙂 Bor dere for langt unna meg, men har lyst til å ha et klesparty selv så kan dere ta en titt HER. Har dere lyst til å bli selger selv så legger me&i også til rette for det.

Rollen som bloggvenn deler jeg med noen flotte damer, og det er en ære å få være med i gjengen!

Ta en titt på den nye kolleksjonen og la dere friste av herlige plagg i flotte farger HER og HER

louise-300x113

 Lik oss gjerne på Facebook:

Louises lille verden

me&i

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.