Jeg er i sko-himmelen….

Jeg skal ikke skryte på meg at jeg er ute og går på føttene så altfor mye. Jeg har nemlig fått svært hovne føtter på grunn av dårlig blodsirkulasjon. Dette oppstår som kjent når man har vært immobil over lang tid. Fordi jeg sjelden går med sko hver dag, blir føttene mine lite herdet. Resultatet er at jeg får store gnagsår så fort jeg tar på sko. Nå kastet jeg 3 par sko, kjøpt i våres, som alle var fulle av blod etter gnagsår. Dette har jeg sett meg grundig lei av! Jeg startet derfor søket etter gode sko i skinn som former seg etter foten.

Jeg fant mine sko fra The Last Conspiracy i nettbutikken til Lille Vinkel Sko. Jeg søkte opp mange gode ord om skoen på nett, men var veldig tvil på grunn av den relativt stive prisen. Med mine gnagsår så var jeg imidlertid villig til å prøve alt!

Modellen heter, treffende nok Loulou (jeg heter jo Louise), og fargen er taupè. Skoen er i flettet mykt skinn. Til og med sålen under er i skinn, og den har små gummifelt under for at de ikke skal være så glatte. Modellen har også strikk bak slik at den sitter godt på foten. Det beste er innersålen som er i mykt skinnmateriale. Det føles ut som om jeg går på myke puter. Modellen finner dere HER. De har samme modell i svart farge også.

The Last Conspiracy, er et nyetablert dansk skomerke som satser på håndlagde sko gjort av dyktige skomakere. Kvaliteten er fantastisk, så de er vel verdt hver krone. Nå må jeg bare impregnere de med spray, så er de klare til bruk.

2014-06-13 15.22.38

 

Som dere forstår, så er jeg veldig fornøyd med skoene, men det skal også nevnes at jeg fikk en utrolig god kundeservice av nettbutikken. Jeg mailet de for å spørre ang størrelse da jeg er 36.5. Skal man da gå for 36 eller 37? Jeg fikk gode og raske svar, og jeg endte med å høre på rådene deres ang å velge 37. Dersom de skulle utvide seg mye, legger jeg en såle i. Etter et par dager, fikk jeg en mail fra kundeservice om at den ene skoen hadde en prislapp under som hadde gitt et lite merke under skoen. De sendte med bilder som viste merket, og de ville gi meg 150 kr i avslag dersom jeg fortsatt ønsket å ha de. Det syns jeg var et ganske godt tilbud, og siden jeg ikke mistet hverken angrerett eller bytterett, så slo jeg til.  Lille Vinkel Sko har også gratis frakt og rask ekspedering av returvarer. Det er virkelig et pluss når man handler på nett.

Jeg elsker jo å tipse om godsaker jeg liker, så jeg vil med dette takke for en god handel og en super service!

Akkurat nå skal jeg ta mine nydelige sko på, og ligge i senga og beundre dem til formen er god nok for en gåtur ut…

louise-300x113

 

 

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.