Jeg elsker nestekjærligheten, og nå lå den i postkassa…

Jeg har hatt seks grusomme dager formmessig nå. Konstant hodepine, nakkesmerter, melkesyre herfra til månen, muskelsmerter, kvalme, frostrier og spasmer. Slik dårlig form over mange dager kan knekke de fleste, tror jeg. Jeg har hatt ME i 5 år nå, og føler meg nesten sykere enn noen gang. Men jeg holder godt fast på de positive opplevelsene livet mitt har å by på. Jeg har tross alt mye å være takknemlig for allikevel.

Jeg har måttet ha hjelp til å smøre mat, dusje og komme meg på badet denne uka, men så fikk jeg en kjempe fin og uventet overraskelse som jeg satte stor pris på her om dagen. Den kom på ukas verste dag, og brakte frem tårer i ren takknemliget.

Avsenderen er min bloggkollega og gode venn, Monica. Hun er gift med humorkongen Simon og mamma til go`klumpen Jakob og sukkerklumpen Miriam Elise. Monica er en reser til å bake, flink med håndarbeid, fremtidig lærer og like nydelig innvendig som utvendig.

Hun syns jeg trengte en oppmuntring, og det skal jeg jaggu si hun traff blink med. Jeg fikk verdens nydeligste pannebånd som hun hadde strikket til meg. Herlighet hvor fint det er, og tror dere ikke det passet som et skudd!

Så nydelig og så behagelig å ha på.

Dette er det fineste pannebåndet jeg noen gang har eid!

Dette skal jeg bruke til det faller fra hverandre -tro meg!

Tok en tur utenfor blokka nå for å vise dere hvor fint det er på.

Pakken inneholdt også en cellofan-pose med nydelige hjemmebakte kjeks. Disse koser jeg meg med nå sammen med en kopp kaffe. Det stod på kortet at jeg måtte dele med min fremtidige konditor-datter, så Sanne fikk velge seg to kjeks først. Hun var veldig imponert og ville gjerne ha oppskriften 🙂

Kjære Monica!

Tusen takk for oppmuntringen din! 

Det ligger kjærlighet i hver strikkemaske og i hver kjekssmule. Tusen takk for at du tenker på meg, og at du sendte meg denne nydelige gaven.

Setter utrolig pris på å være din venn.

Du er fantastisk!

Monicas blogg heter “Monicas liv”, og den syns jeg absolutt dere skal ta en titt innom.

Dere finner den HER

Kommentarer

4 Comments:

 1. Så hyggelig gjort! #payitforward!
  Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…LUKSUS SØNDAG med den deiligste lunsj og selskap du kan tenke deg!My Profile

 2. Den var virkelig nydelig, både utført og på deg.

  Ha en bedre dag i dag, håper jeg.
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Bring out the dumbrellaMy Profile

 3. Det fortjente du <3
  Veldig glad for at du likte overraskelsen =)
  Monica BJ recently posted…Første tur på skøytebanenMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.