Italiensk glede fra Gucci…


2016-04-14 14.20.40I dag kom det pakke med UPS sin budbil.

Det hender at jeg legger unna litt av pengene jeg tjener på bloggen. Disse pengene har jeg bestemt at skal brukes på hyggelige ting som kan glede denne materialistens hjerte. Forrige måned hadde jeg spart nok til denne vakre nøkkelpungen som jeg først la øynene på i fjor.

Den er fra Gucci og i sjokolade brunt skinn med hardware i lyst gull. Jeg har alltid vært veldig glad i nøkkelpunger og har flere fra ulike merker. Må si at denne er nok den peneste jeg har. Nydelig og mykt kalveskinn, samt flotte sømmer. Helt perfekt!

2016-04-14 14.22.14

Jeg pleier å bruke disse til å samle småting jeg har i vesken. Den skal altså ikke brukes til nøkler, men til hodepinetabletter, lip balm og bankbrikke. Jeg får fint i bankkort og penger også dersom jeg vil bytte på litt.

2016-04-14 14.20.07

Akkurat denne nøkkelpungen finnes ikke i Gucci-butikken i Oslo. Jeg har bestilt den fra Gucci.com hvor man kan velge “Ship to: Norway” i sidekategorien. Da ser man prisen i euro inkludert norsk moms. Det betyr at man ikke betaler noe ekstra når den kommer til Norge. Ekspress frakt med UPS er gratis, og den tar kun 1-2 dager. Den første nøkkelpungen jeg fikk hadde dårlig trykket serienummer innvendig. Da fikk jeg gratis retur og tilsendt en ny og perfekt en tilbake. Dersom man kun ønsker å returnere og å få pengene tilbake eller bytte i en annen vare, må man betale returfrakten selv. Man får imidlertid tilbake hele beløpet (inkl. momsen) ved retur. Jeg har nå egen konto på nettsiden hvor ordre er lagret og hvor jeg kan spore forsendelser mens de er underveis. Jeg har faktisk bestilt derfra flere ganger tidligere, og det funker helt supert. Kundeservicen er også ganske bra.

Varene er dessuten vakkert pakket inn og man får faktisk med gavepose også.

Veldig positivt å få denne på døren i dag hvor formen ellers er crappy. Jeg er nok bitt av Gucci-basillen, og har faktisk matchende veske også som jeg bruker masse. Esken står nå på hyllen til pynt, og nøkkelpungen er ferdig impregnert med Collonil organics. Den lukter og føles helt nydelig. Må sette den på nattbordet så jeg kan smugtitte på den 😉

Ha en fin dag!

louise-300x113

Kommentarer

3 Comments:

  1. Såååå fiiiiin. Och jag gillar inte ens väskor 😀

  2. Hei, bestilte noe fra Gucci på tirsdag, har fulgt pakken min, på siden står det 1-2 dager… jeg har ikke fått den enda.. men står at den fortsatt er i Italia.. ver du om de sender den over med fly ? Da bør den vel komme ganske raskt ? Er utålmodig 😅

    • Hmmm, rart det tar så lang tid. De sendte min lynkjapt med flyfrakt. Ville sendt kundeservice en mail. Klart man er utålmodig på sånt. Man vil jo gjerne få skatten sin trygt i havn raskest mulig 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.