Inspira julekalender 23/12: Klingel

//Reklame//

//Alle bilder er hentet fra produsenten//


15203291_1167021540075778_6842375905051638370_n

Dagens luke, på selveste lille julaften, i Inspira-bloggernes julekalender er på min blogg, og i dag

finner vi nok et vakkert produkt fra Klingel:

484071f1

Bildet er lånt fra Klingel

“Klingel har eksistert i Norge siden 2004, og det retter seg mot en mere voksen gruppe som ønsker kvalitet, funksjonalitet og moteriktige klær og tilbehør. Kroppen forandrer seg med alderen, men med riktig passform kan man likevel skape den perfekte stilen for seg selv. Klingel har dessuten spesialisert seg på europeisk mote som fremhever hver kroppsforms unike skjønnhet uten at det går på bekostning av kvalitet, funksjon eller design. Derfor tilbyr de også spesialstørrelser som f.eks. kortere bukselengder eller bredere såler i deres sko.”

Nettsiden til Klingel har et imponerende utvalg produkter i alle sjangere. Jeg kan sitte i timesvis og surfe inne på denne lekre nettsiden. Jeg har selv fått prøve mange av produktene, og de viser en sjeldent god kvalitet. Når man er i midten av 30 årene, søker man flatterende produkter til en kropp som ikke er 18 år lenger. Det er derfor en lettelse å kunne finne vakre, moteriktige plagg til min kropp. I tillegg har de et stort utvalg av tilbehør som smykker, sko, skjerf etc. Nettbutikken har mye av det vi ikke finner i de vanlige kjedebutikkene, og de er nærmest en totalleverandør av alt man måtte trenge innen mote.

Dagens premie:

Klingel vil gi en av dere lesere et vakkert treradet perlearmebånd

Armebåndet består av skjellperler og har legering i sterlingsølv 925. Det er elastisk slik at det passer de fleste håndledd. Et nydelig armebånd i lekre gråtoner. Du kan lese mer om det HER

Jeg følger Klingel på Facebook for nyheter og inspirasjon. Om du har lyst til å gjøre det samme, kan du like siden deres HER

 *

For å delta i denne kalenderluken må du legge igjen en hyggelig kommentar under dette innlegget innen 24. desember kl 12.oo.

Premien trekkes via random.org, og vinneren kontaktes pr. mail umiddelbart etter trekning. Jeg vil også skrive en kommentar i innlegget rett under vinnerkommentaren. Vinneren har 1 uke på seg til å svare meg tilbake på mail, og dermed gjøre krav på premien. Går det lenger tid enn 1 uke, vil premien trekkes på nytt mellom de andre som kommenterte mens konkurransen var aktiv. Premien vil sendes til vinneren direkte fra det aktuelle firmaet som har produktet. Den 29. desember vil alle vinnerne i Inspira-bloggernes julekalender offentliggjøres i et eget innlegg her på bloggen.

 *

Dagens luke deler jeg med to andre flotte bloggere til i Inspira:

Fru Jacobsen

Klin-kokos

Besøk dem i dag og meld dere på kalenderlukene der også.

Man vinner ikke

– om man ikke deltar!

*

Jeg kan allerede nå tipse dere om at morgendagens luke finnes både på min blogg, samt hos alle de andre Inspira-bloggerne som er med i kalenderen. Det er julaften i morgen, og vi inviterer dere til gavedryss. Besøk gjerne alle sammen, og legg igjen kommentarer under innleggene slik at dere oppnår topp vinnersjanse.

Lukene åpnes i natt kl 00.01:

Fru Jacobsen

Petrus&Petrine

According to Nienna

AvdelingHolt

Livet i Casa Didriksen

FruBevers hverdag

Klin-kokos

Absolutt Hjemme

Mitt Storkebarn

Lykke til, folkens!

vinrod-underskrift2

Lik gjerne siden min på Facebook HER

Følg meg gjerne på Instagram @louiseslilleverden

Kommentarer

22 Comments:

 1. Det var kjempefint! ⭐️
  Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…Inspira 23.12 -GAVEDRYSS! vinn fra Plan toys, Klingel og Barfota!My Profile

 2. Åh det var fint ??

 3. Kjempefint armbånd.

  Benytter anledningen til å ønske deg god jul
  Abelone recently posted…Fjerde delMy Profile

 4. Jeg er med!
  Livet i Casa Didriksen recently posted…Kjære Bodø parkvesen.. My Profile

 5. Det kunne jeg tenkt meg

 6. Jeg er med <3 Det var veldig vakkert 🙂
  Fru Jacobsen (@frujacobsenno) recently posted…Inspira 23.12 – BarfotaMy Profile

 7. Det var fint, jeg er med <3

 8. Nydelig armbånd, jeg deltar med dette og håper på det beste!
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…23.des GavedryssMy Profile

 9. Det var fint? #ønsker meg

 10. Jeg er med 🙂

 11. Såå fiint, ønske ønske 🙂
  God jul!

 12. Vinner gjerne dette flotte smykket

 13. Kjempefint armbånd jeg kunne tenkt meg?

 14. Å så fint, jeg vil være med i trekningen!

 15. Kjempefint armbånd! Hadde passet bra på håndleddet mitt 😉

 16. Kjempe fint armbånd!! Jeg krysser fingrene og håper jeg er heldig!
  God jul!

 17. Marianne Stephansen

  Nydelig!

 18. Ønsker deg en Riktig God jul…
  Nydelig flott armbånd i denne luken, prøver lykken.

  Julehilsen sendes din vei

 19. Anne Lise Hsugsrud

  Jeg ønsker meg et slikt nydelig armbånd! ?

 20. For en flott premie. Prøver lykken ❤ God jul! ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.