Inspira julekalender 18/12: Klingel

//Reklame//

//Alle bilder er hentet fra produsenten//

15203291_1167021540075778_6842375905051638370_n

Dagens luke i Inspira-bloggernes julekalender er på min blogg, og i dag

finner vi et herlig produkt fra Klingel:

984516f2

Bildet er lånt fra Klingel

“Klingel har eksistert i Norge siden 2004, og det retter seg mot en mere voksen gruppe som ønsker kvalitet, funksjonalitet og moteriktige klær og tilbehør. Kroppen forandrer seg med alderen, men med riktig passform kan man likevel skape den perfekte stilen for seg selv. Klingel har dessuten spesialisert seg på europeisk mote som fremhever hver kroppsforms unike skjønnhet uten at det går på bekostning av kvalitet, funksjon eller design. Derfor tilbyr de også spesialstørrelser som f.eks. kortere bukselengder eller bredere såler i deres sko.”

Nettsiden til Klingel har et imponerende utvalg produkter i alle sjangere. Jeg kan sitte i timesvis og surfe inne på denne lekre nettsiden. Jeg har selv fått prøve mange av produktene, og de viser en sjeldent god kvalitet. Når man er i midten av 30 årene, søker man flatterende produkter til en kropp som ikke er 18 år lenger. Det er derfor en lettelse å kunne finne vakre, moteriktige plagg til min kropp. I tillegg har de et stort utvalg av tilbehør som smykker, sko, skjerf etc. Nettbutikken har mye av det vi ikke finner i de vanlige kjedebutikkene, og de er nærmest en totalleverandør av alt man måtte trenge innen mote.

Dagens premie:

Klingel vil gi en av dere lesere et nydelig termosjerf fra merket “PETERS angora”. 

Skjerfet er i elfenbensfarge og varmer både skuldre, rygg og armer. Dere kan lese mere om skjerfet HER

Jeg følger Klingel på Facebook for nyheter og inspirasjon. Om du har lyst til å gjøre det samme, kan du like siden deres HER

 *

For å delta i denne kalenderluken må du legge igjen en hyggelig kommentar under dette innlegget innen 19. desember kl 12.oo.

Premien trekkes via random.org, og vinneren kontaktes pr. mail umiddelbart etter trekning. Jeg vil også skrive en kommentar i innlegget rett under vinnerkommentaren. Vinneren har 1 uke på seg til å svare meg tilbake på mail, og dermed gjøre krav på premien. Går det lenger tid enn 1 uke, vil premien trekkes på nytt mellom de andre som kommenterte mens konkurransen var aktiv. Premien vil sendes til vinneren direkte fra det aktuelle firmaet som har produktet. Den 29. desember vil alle vinnerne i Inspira-bloggernes julekalender offentliggjøres i et eget innlegg her på bloggen.

 *

Dagens luke deler jeg med fire andre flotte bloggere til i Inspira:

Fru Jacobsen

Petrus&Petrine

According to Nienna

Mitt Storkebarn

Besøk dem og meld dere på kalenderlukene der også.

Man vinner ikke

– om man ikke deltar!

*

Jeg kan også tipse dere nå om at det er Linda som driver bloggen Absolutt hjemme  som har kalenderluke i morgen den 19. desember. Besøk bloggen hennes HER for å bli med i kampen om å vinne lekre premier. Hun blir sikkert også veldig glad for flere følgere på Facebook HER, samt på Instagram @lindachagen_absolutthjemme

Lykke til, folkens!

vinrod-underskrift2

Lik gjerne siden min på Facebook HER

Følg meg gjerne på Instagram @louiseslilleverden

Kommentarer

16 Comments:

 1. Det var et nydelig sjal/skjerf. Et slikt hadde vært midt i blinken for meg som er så frossen. Jeg fryser fra Oktober til April og går med ulltøy hele perioden. Håper jeg blir trukket ut??

 2. Det var superfint! Jeg melder meg herved på ⭐️
  Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…Inspira 18.12- GAVEDRYSS vinn fra Skip Hop, Klingel, bok, CD +++!!My Profile

 3. Jeg er med!!
  Livet i Casa Didriksen recently posted…Årets julebilde..My Profile

 4. Det var nyyydelig ❤ Håper jeg er så herlig å vinne ❤

  Nyt siste dagene før jul ❤
  Fru Jacobsen(@frujacobsenno) recently posted…Inspira 18.12 – SkipHopMy Profile

 5. Så mye fint! Der finner jeg også flere, fine overdeler som kan passe over min voksende mage og som kan være supre i vinter. Det hadde vært så utrolig gøy å vinne. Jeg falt særlig for den overdelen du har brukt i innlegget. Nesten så jeg vurderer å kjøpe det uansett.

 6. Det så super godt og behagelig ut ❤️Tvi tvi 🙂

 7. Jeg er med!!!!
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Desemberutfordring del 4My Profile

 8. Jeg er med 🙂

 9. Det så herlig ut, ja takk sier jeg ?

 10. Den var nydelig? Jeg er med!

 11. Den var fin ?

 12. Jeg blir gjerne med i trekningen <3
  Nyt innspurten mot jul, best du kan 🙂
  Nann Karin recently posted…Inspira kalenderluke : Gavedryss igjen, her hjemmestrikkede barnevotterMy Profile

 13. Ønsker deg og dine ei riktig god jul 🙂

 14. Barbro A Roksvåg

  Nydelig sjal som garantert varmer rundt mine skuldre ❤ Hadde blitt så glad om dette ble mitt ?
  God jul ??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.