Inspira-jentene – I love you!

Her om dagen møtte jeg Anja for første gang i virkeligheten.

Egentlig tror Anja og jeg at vi kjenner hverandre ganske godt for vi har chattet og snappet nesten daglig i lang tid. Anja er akkurat sånn jeg trodde hun var: morsom, ekte, empatisk, interessant, reflektert og usedvanlig sjarmerende.

Hun hadde med den fineste gaven til meg fra alle Inspira-jentene, og den var så gjennomtenkt at jeg ble super imponert. Jeg kan derfor konstantere av Anja også er ganske smart.

Det er en gjennomtenkt tanke bak alle disse tingene i følge Anja:

Makroner: Jeg elsker makroner. Det vet jentene godt 🙂 Jeg har til og med fått hjemmebakte makroner av Monica før. 12 makroner til sammen, fikk jeg. Jeg gav bort 3 av de til Sanne, Gabriel og Robert. Også spiste jeg altså 9 makroner selv. Jeg spiste makroner til jeg ble kvalm liksom. Fy søren, så godt det var!

Fuktbombe-maske: Her imponerte Anja stort fordi hun hadde plukket en fuktmaske man ikke trengte å bruke masse energi på å legge på, dra av og vaske av. Denne her legger man bare rett på ansiktet, venter i 15 min og tar av igjen. Ikke noe søl og ikke unødvendig bruk av energi for ME-pasienten. Jeg brukte den i går faktisk. Så ut som jeg kom rett fra brannskadeavdelingen på Haukeland mens jeg hadde den på, men jeg skal si at den gustne cellegift-huden min så veldig mye bedre ut etterpå. I dag er ser huden fortsatt mye bedre ut. Den skal jeg fortsette med!

St. Tropez-maske: Dette er en self tan-maske som skal gi meg litt glow i huden. Det trenger jeg definitivt altså. Gleder meg til å teste den ut snart. Den har samme enkle konseptet som den andre masken. Svært enkel i bruk.

Dior Addict Lip Maximizer: Hellløøøw, for en herlig lipgloss! Jeg fikk farge nr 001 som er nærmest blank. Denne fargen plukket Anja fordi jeg har permanent make-up på leppene, og da er det ikke alltid enkelt med fargede lip glosser. Denne forsterker fargen jeg allerede har, plumper opp leppene litt og lager en nydelig glans. I følge Anja kan man føle seg mer fresh med enkle steg, og hun har helt rett. Jeg lå her i senga med glossy lepper og følte meg så fiiiin 🙂

Dior Fever neglelakk: “Neglelakk holder lenge”, sa Anja. En herlig vår/sommer farge på tær og fingre gjør noe med humøret, og det krever heller ikke mye energi. Dessuten sitter den i dagevis. Taxol-cellegiften gjør neglene misfarget og derfor er det ekstra greit med en fin neglelakk så det ikke synes. Fargekoden er 576 for dere som har lyst til å skaffe dere en vårnyhet.

Jeg er veldig takknemlig over at dere gir meg en så fin gave, jenter. Og Anja kunne ikke gjort en bedre jobb som sjefs-utvelger. Alt jeg fikk var nøye gjennomtenkt, og det ble jeg veldig rørt av. Omsorg på høyeste plan! 

Jeg setter utrolig stor pris på dere alle sammen. Dere er verdens fineste venninner som jeg kan dele alt med.

Dere er toppen!

(klikk på navnene for å komme rett til bloggene deres)

Anja

Trine Lise

Liv Judit

Kristine

Ingrid Jeanett

Linn

Nann Karin

Laila

Katinka

Anita

Linda

Monica

 

 

Kommentarer

4 Comments:

 1. Det er så velfortjent Louise!
  Vi er mange som heier på deg i #teamLouise vet du! Den plumper’n har i mange år vært min beste venn – love it! Og for en lekker farge på neglelakken! Smashing!

  9 makroner – 😋 Digg!
  Linn / frubevers hverdag som daglig leder i familien O.J.t recently posted…Cravings//preggo//overtid! En av mine glemte MIDDAGsfavoritter til FROKOST- hva er din glemte favoritt?My Profile

 2. Så gøy at det falt i smak ❤️ det er virkelig fortjent, alle små gleder er viktige ❤️❤️ Løv you babe 😘
  Fru Jacobsen – Ikke perfekt, men alltid ekte! recently posted…ANNONSE: LilleLille, en verden av farger og glede.My Profile

 3. Dette var ikke min idé, ei heller alle innspill. Dette var et samarbeidsprosjekt fra #teamlouise

  Men jeg er så glad de falt i smak! Du er lett å bli glad i og enkel å glede. Jeg følte jeg dro hjem med den største gaven. Å få møte deg.

  Tiden fikk veldig fort. Jeg gleder meg til neste gang!

  Stor klem!

 4. Det er deg vel fortjent, det er bare flott å få være med å oppmuntre ei så fantastisk dame som deg 🙂
  Monica BJ recently posted…Gravidoppdatering: uke 30!My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.