Innkjøp i ferien!


/ /Innlegget inneholder annonselenker//

GC2015I3Sommerferie betyr også shoppingkos for meg. Jeg kjøper nesten aldri sminke, og jeg sminker meg heller ikke så mye nå som jeg er syk. Da jeg ryddet opp i sminkemappen min før vi reiste, fant jeg faktisk en 10 år gammel foundation! Nesten alt jeg hadde var gått ut på dato for flere år siden, så det måtte litt fornying til. Jeg valgte å prøve ut et make up-merke jeg har lest mye positivt om, nemlig Nilens jord. Dette er sminke uten parabener og andre tilsetningsstoffer – for de som er opptatt av det. Ulempen med at produktene ikke inneholder tilsetningsstoffer, er at holdbarheten er relativt kort (ca 6-12 mnd), så her må jeg passe litt på. Jeg kjøpte en nydelig øyenskygge som ser mørkere ut på bildet enn hva den blir på huden. Den har nr. 625, og kommer i en rålekker forpakning. Har aldri vært så fornøyd med en øyeskygge før i hele mitt liv. Sikker vinner! Jeg kjøpte også mascara nr. 796 Black i Simply volume. Den har en bøyd kost som funker ganske så bra på mine øyevipper. Dessuten er den beregnet på sensitive øyne. Jeg er veldig glad i lip balm, så jeg kjøpte også Repair balm nr. 406 med sheabutter. Myk og god på leppene! Dette er stort sett det jeg bruker av sminke nå som jeg har mye permanent make up i ansiktet. Nilens jord kan i hvert fall trygt anbefales av meg når det kommer til kvalitet og pris.

gc2015I1

Jeg digger fargerike og mye bomullsksjerf. Desigual er et merke som byr på farger og mønstre i fleng. På Anfi del Mar finnes to slike butikker, og dette sommefuglskjerfet på halvpris måtte bli mitt. Så mykt og godt!

GC2015I2

Noe av det koseligste jeg vet er å titte i markedsbodene som dukker på kveldsstid nede ved strandpromenaden på Anfi. I år ble det to markedsskatter på meg til 5 euro pr. stk. Armebåndet er trukket med strimler fra tyske magasiner, og lip balmen er laget på naturlige ingredienser med en nydelig lukt av bringebær.

GC2015I4

Det nytter ikke å besøke Kanariøyene uten å ta en tur innom The Mint Company. Dette er en herlig department store med masse kjente merker. På Anfi har de et imponerende utvalg, og et særlig stort fokus på mine yndlingsmerker; Mulberry og Marc by Marc Jacobs. Damene er serviceinnstilte til tusen og like blide som sola utenfor butikkdøra! I år fant jeg ut at jeg kunne bestille salgsvarer på nettsiden deres, for så å plukke de opp i butikken når jeg kom ned noen uker senere. Det funket helt fint, og posene lå der da jeg kom. Jeg fikk faktisk byttet lommeboken jeg hadde kjøpt på salg i nettbutikken til en annen modell de hadde inne i deres egen butikk. Slapp returskjemaer, tilbakebetalinger til VISA-kortet og annen mas. De tok bare lommeboken inn også fikk jeg velge en annen jeg ville ha. Mellomlegget på £ 10 betalte jeg kontant der og da. I tillegg fikk jeg verdens kuleste vannflaske servert på sølvfat. Da snakker vi service, folkens!

Lommeboken er forresten en Marc by Marc Jacobs New Q wingman i farge cement. Den får man en iphone 6 inni om noen lurer på det. Jeg bruker den mobillommen til å ha kontanter i 😉

Det er ikke mye å hente dersom man ønsker å få igjen momsen på det man handler i Spania. Jeg fikk kun 3 % tilbake, og det er ikke verdt alt styret med skjemaer, tollstempling osv for de kronene der. Mest får man igjen om man kjøper klokker og smykker for da øker de visst prosenten på det man får igjen.

Jeg er kjempe fornøyd med mine innkjøp, men jeg har en ting til å vise dere. Det innkjøpet kommer i eget innlegg om et par dager. Jeg fikk nemlig den i gave av Robert siden vi har 9 års bryllupsdag på onsdag 🙂

louise-300x113

Kommentarer

2 Comments:

  1. Så mye flott! Den øyenskyggen så nydelig ut! Jeg elsker nemlig brune toner på makeup til øynene. 😀
    Anita Husevåg recently posted…Overraskelsesdagen, og et frieri!My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.