Innkjøp fra Paris 2016

IMG_3398

Jeg må jo lage et innlegg over hva jeg tok med hjem fra Paris.

Nå la jeg igjen neste hele budsjettet i Chanel-butikken, men noen småting fikk jeg med meg utenom. Jeg kunne ikke reise fra Disneyland uten å ta med meg en bamse. Den utkårede som fikk norsk oppholdstillatelse denne gangen, ble Mr. Abu, Aladdins ape. Jeg overtalte faktisk Robert til å kjøpe bamse også. Han tok med både Minni og Mikke. Lenge leve barndommens magi!

Jeg digger den lilla frokostskålen med en rimelig sliten Tingeling på. Og i likhet med Tingeling er ingen av mine morgener magiske. Denne skålen skal jeg hive en klatt grøt oppi hver morgen.

IMG_3399

“Har du kjøpt deg en PINS?”, sa Robert da han fikk se den nydelige feen min. Han mente pins var noe som hørte 90-tallet til, og at det var helt bak mål å gå med noe sånt nå. Mulig det, men jeg ble grepet av øyeblikket -og spant videre på barndommens magi…

IMG_3404

Jeg måtte kjøpe med disse nydelige postkortene da vi var i Eiffeltårnet. Lekre og nostalgiske bilder fra en svunnen tid. Jeg har hengt de på veggen min – over hyllen med Chanel-esken 😉

IMG_3407

Rett ved hotellet var den en Swarovski-butikk. Der fant jeg pennen jeg har siklet på lenge. Den er i gull og fylt med Swarovski-krystaller. Den minner meg om dansekjolene mine som var fulle av slike stener. Jeg er jo også svært glad i agendaer, og derfor var besøket hos Moleskine helt på sin plass.

IMG_3406

Jeg fant slike myke, vide og fine bukser hos C&A. De har til og med et par dusker foran. Var egentlig impulskjøp, men er super fornøyd med dem. Et par topper dro jeg også med meg sånn på tampen.

I neste innlegg kommer altså bildene fra Rue Cambon 31 – Lagerfelt og Zagar med en dæsj Coco.

louise-300x113

Kommentarer

6 Comments:

 1. De buksene så myke ut!

  Kos deg med glitter og stas, pins er snart in igjen!
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Tenåringen minMy Profile

 2. Man skal ikke kimse av Tingeling altså! Ei heller pins! Jeg må innrømme at jeg smilte litt da jeg leste innlegget – for jeg tror virkelig ikke jeg har hørt ordet “pins” siden 90-tallet heller ?

  Jeg gleder meg til neste innlegg og ikke minst til å se bilder!!

  God helg søte deg!
  Linn / frubevers hverdag som daglig leder i familien O.J. recently posted…Døftøland – perfekt ferie destinasjon med små barn! Pirater, spøkelse og tømmerrenna på et og samme sted!My Profile

 3. Så søte kjøp! ^^
  Henriette Celin recently posted…En fest av en lørdagMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.