I dag er jeg 35 år og en dag!

I går rundet jeg altså 35 år!

Jeg liker tallet 35 og føler jeg nå er voksen – på godt og vondt!

Dessverre er jeg skikkelig sjuk av influensa og feber. Det er mannefall av sjukdom i familien her, så noen feiring å skryte av ble det ikke i går. Faktisk har jeg enda ikke klart å svare på alle bursdags-hilsningene mine.

Fine gaver har jeg også fått i år. Jeg fikk en del penger så da la jeg de sammen til både veske og pung. Burberry-bamsen er verdens søteste. Den fikk jeg av barna mine, og takket være mine brødre så fikk den seg trench coat også. Joda, noen 35-åringer vokser aldri opp 😉

Både lillebror, mamma og far kom innom på overraskelsesbesøk, og blomsterdekoratøren på Brynsenteret stod på døra med en leveranse vakre buketter.

Det var så koselig å få blomster. Robert, Astrid og Inger stod for de nydelige bukettene, og nå står de og pynter opp hele stua vår. Blomster er det noe av det fineste jeg vet!

Tusen takk!

Mine kjære faddere Arild og Anne Helene hadde kjøpt et lukseriøst dusjsett fra Elizabeth Arden til meg. Gjett om jeg ble glad! Jeg elsker såpe-lukter og denne serien ble jeg helt forelsket i. Forpakningen er så lekker også.

Nå håper jeg bare jeg er frisk nok til å feire bursdag med svigerfamilien på søndag også.

Til dere som har gratulert meg på meldinger, facebook osv:

Tusen takk!

Kommentarer

4 Comments:

  1. Så kjedelig at du var syk på selve dagen din, men håper du får tatt igjen litt feiring til helgen!
    Bamsen var veldig søt, og han kunne selvsagt ikke være naken ?
    FruBever Linn recently posted…Pokker i h….!*#%+!! -der gikk livet mitt i dass …My Profile

  2. Enda en gang, gratulerer med dagen; Louise. Stor klem for de 35 . Jeg håper også at du blir frisk nok til å bli feiret i helgen.
    Nann Karin recently posted…La oss snakke om motivasjonMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.