Hvordan er din morgenrutine?

//Annonse//

Flere studier viser at vi som bor her i Norden er blant de lykkeligste menneskene i verden. Dessverre gjelder ikke alltid denne påstanden på morgenen. Nesten halvparten av befolkningen i Norden (49.3%) sier at de ikke er et morgenmenneske, og en av tre (32%) starter hverdagsmorgenen med et dårlig humør. Ganske mange skandinavere kjenner seg altså morgengretten på starten av uken.

Kjenner du deg igjen?

En god start på morgenen setter ofte standarden for en god dag, en god uke – og til slutt et sunnere og bedre liv. Man får en positiv mental holdning som smitter over på sine omgivelser. En god start på dagen er altså viktig både for personlig velvære og for våre resultater som nasjon.

På grunnlag av dette har Rynkeby God Morgen lansert et oppdrag for å forbedre morgenhumøret til oss skandinavere. De ønsker å inspirere oss til en bedre morgen gjennom ny innsikt, humørmålinger og motivasjon. For å få til dette har de samlet erfaringer rundt hva som utgjør en god morgen. De har samlet tips, samt studert morgenritualet i alle de nordiske landene.

Som en del av dette, har de de testet morgenstemningen hos to skandinavere som befinner seg langt borte fra mørke og dystre vintermorgener :

Testen viser at gjennom fysisk aktivitet, mentalt velvære, en god frokost, gode morgenrutiner og godt selskap, kan man oppnå trivsel og mentalt overskudd også på morgenen. Spesielt selskap med andre er en avgjørende faktor for vårt gode humør.

Håper at dette kan inspirere dere til å gjøre deres morgener litt bedre. Jeg ser tydelige på min familie at gode rutiner sørger for bedre humør på morgenen. En toast, et glass juice og kakao får enhver liten tass i denne familien til å sprette opp på et blunk.

Og frokosten inntar vi i fellesskap!
louise-300x113

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge