Hvilken jeansmodell fra KappAhl passer din kropp best? (giveaway)

//Reklame//

JEANS FORSIDE

Min gode venninne Kristin og jeg har besøkt KappAhl på Brynsenteret her Oslo for å teste ut de fire mest solgte jeansmodellene deres. Det var faktisk Kristin som tipset meg for en god stund tilbake om at de har bukser som passer våre kropper. Jeg hater nemlig å kjøpe bukser, og da spesielt jeans. Før jeg fikk barn og veide 20 kg mindre, var det ikke noe problem. Nå derimot føler jeg at det er en rekke “kroppslige hensyn” jeg må ta for å kunne gå i jeans ute blant folk…

Hensikten med denne testen er å vise dere lesere hvilke bukser som passer en skrott midt i 30-årene med alderstillegg og sideflesk. Jeg er sikker på at det ikke er kun Kristin og meg selv som har sluttet å nyte synet av egen kropp i prøverommet når man er på shopping.

Jeg prøvde altså de fire modellene Emma, Stella, Alice og Cindy. De ble plukket ut av en hyggelig dekoratør som jobber for KappAhl. Alle buksene ble prøvd i størrelse 42. Som dere vet så har også modellens type mye å si for hvilken størrelse man må ha. I tillegg må man huske på at buksene ofte utvider seg ved bruk. Jeg valgte samme størrelse på alle buksene slik at dere får se hvor stor betydning modellen faktisk har for valg av størrelse.

Så da får dere stålsette dere for bilder av meg som prøvedukke. Jeg har både stor rumpe, sideflesk og mage. Ikke kjempe mye, men nok til at dere får se hvilke modeller som er flatterende for folk med min kropp….og hvem som ikke er det.

Kristin har tatt alle bildene bortsett fra det siste bildet av henne selv.

EMMA

EMMA

Modellnavn: Emma

Artikkelnummer: 343806

Farge: blå

Stofftype: stretch

Modelltype: normal waist/slim leg

Pris: 349 kr (nå på tilbud til 200 kr)

Om modellen:

Denne modellen er utrolig behagelig å ha på seg. Den sitter til over rumpa uten at den glir ned bak eller blir slaskete ved bruk. Bukselivet har normal høyde – det vil si at kanten går til navlen min. Den dekker dermed fleskehoftene, og er heller ikke ubehagelig å ha på når man sitter. Jeg er veldig glad i bukser som er trange nederst. Jeg syns det er finest både på høsten når man bruker støvletter, men også på våren når man bruker ballerinasko. Den kommer i flere farger og prisen er god. Jeg tror faktisk at denne modellen passer til de fleste kropper uansett fasong.

STELLA

STELLA

Modellnavn: Stella

Artikkelnummer: 665935

Farge: svart

Stofftype: stretch

Modelltype: high waist/slim leg

Pris: 399 kr

Om modellen:

Dette er en modell med ganske høyt bukseliv. Den går godt over navlen min. Jeg er ikke så veldig lang i livet, så jeg føler at den blir litt ubehagelig når jeg sitter. Fleskehoftene holder seg på plass, men huden på magen blir trykket oppover og legger seg på toppen av buksekanten. Ikke så lekkert på sånne som meg. Den er dog garantert veldig flatterende på folk som kler bukser med høyt liv. Ellers er buksen god å ha på seg, og fargen er veldig fin da den har litt lysere felter på lår – og leggpartier. Man trenger heller ikke være redd for at trusekanten skal syns når man bøyer seg ned eller setter seg på huk.

ALICE

ALICE

Modellnavn: Alice

Artikkelnummer: 668673

Farge: svart

Stofftype: stretch

Modelltype: normal waist/straight leg

Pris: 399 kr

Om modellen:

Denne modellen har det normale bukselivet som jeg liker så godt. I motsetning til de to foregående modellene, så har Alice rette bein. Denne buksen ble faktisk for stor for meg i størrelsen i 42. Hadde jeg kjøpt denne og gått med den et par dager, så hadde den blitt helst løs og slaskete i rumpe og lår. Skulle jeg kjøpt den så måtte jeg hatt den i en størrelse mindre. Ellers er jeg fan av Alice som modell.

CINDY

CINDY

Modellnavn: Cindy

Artikkelnummer: 669895

Farge: blå

Stofftype: stretch

Modelltype: low waist/boot cut

Pris: 399 kr

Om modellen:

Ehhh….som dere ser så er hverken lavt liv eller sleng noe for meg. Denne buksa var jaggu så lav i livet at den ikke hang på hoftene mine engang. Den var for liten, og trusekanten ble synlig for Gud og hvermann. Jeg er heller ikke spesielt høy, og da syns jeg også at boot cut ser litt rart ut. Min mening er at dette er en ypperlig modell for tynnere folk uten særlig hofter, og som har lange bein. Kristin måtte ta bilder inne i prøverommet sammen med meg fordi jeg rett og slett så lite lekker ut….

Da har vi kommet til våre favoritter! 

Vi valgte våre modeller ut i fra komfort, farge og personlig smak:

EMMA MIN FAVORITT

…&…

STELLA ER KRISTINS FAVORITT

KappAhl utvider og endrer sitt sortiment hele tiden.

De har ofte tilbud, spesielt via sin kundeklubb. Melder man seg inn der så vanker det både 25 % avslag på valgfri vare og bonuspoeng.

I samarbeid med KappAhl vil jeg dele ut et gavekort på 500 kr til en av mine lesere. Mulig dere ønsker dere et par nye jeans, eller trenger ny kjole til julebordsesongen?

Alt dere trenger å gjøre er å dele innlegget på Facebook, samt å legge igjen en kommentar så jeg vet at dere er med 🙂

Trekningen skjer via random.org den 29. oktober kl 20.00!

Lykke til!

louise-300x113

PS: Lik gjerne Louises lille verden på Facebook HER

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.