Hvem pokker “spiser” klærne i barnehagen?

2016-01-21 16.53.54

//Luen på bildet er gitt i gave//

Jeg er både sint og lei meg.

Forrige uke leverte jeg en lang liste med klær og tilbehør som har forsvunnet i barnehagen. Jeg er alltid nøye med å merke alt som skal innenfor døren der, og vi går alltid gjennom hyllen hans for å se at ting er på plass når han hentes. Allikevel forsvinner klær omtrent like raskt som det kommer dit.

Hvor pokker blir det av?

Helt greit at ting kan bli lagt i gal hylle eller bli med feil barn hjem, men da forventer jeg faktisk at foreldrene bringer det tilbake igjen og legger det på rett sted. Det samme gjelder dersom personalet låner tøy fra et annet barn. Ting skal tilbake på plass!

I fjor opplevde jeg at Gabriels fleece-sett var blitt tatt av et annet barns foreldre. De hadde satt en ny merkelapp med deres eget barns navn over Gabriel sitt. Heldigvis var det personalet og ikke jeg som oppdaget det.

Vi har lett overalt i barnehagen: i hyller, bokser, tørkeskap og i “gjenglemt tøy”-kurven. Tingene er søkk borte. Det verste for meg er lua fra Lille Milla. Før jul fikk nemlig Gabriel og Sanne hver sin nydelige gave i posten fra min venninne Maria. Gabriel ble så glad for luen at han tok den på dagen etter. Egentlig fikk han ikke lov til å ta den med i barnehagen i frykt for at den skulle forsvinne, men det hadde ikke Robert fått meg seg. Dermed gikk tassen av gårde med den nye yndlingslua si. Lua forsvant samme dagen…

Så til alle foreldre og barnehageansatte der ute:

Vær så snill ha fokus på barnas eiendeler. De er små og klarer ikke passe på alt selv!

louise-300x113

Kommentarer

4 Comments:

 1. Hvis tøy blir borte i bhg og du opplever at det er andre foreldre som er orsaken bør du ta det opp på et foreldremøte, be styrer om å få 10 minutter til å legge frem din sak, selvfølgelig er det ikke greit å stjele andres ting men man kan jo ikke “ta noen” uten bevis.

  • Hei Jenny!
   Det har blitt tatt opp også.
   I episoden med fleece-settet, var det personalet selv som oppdaget at foreldrene hadde satt sin egen lapp over vår lapp. Jeg lot barnehagen ordne opp i den saken der.
   Det er jo påfallende at det forsvinner nye ting etter 1 dags bruk flere ganger. I barnehagen er det ikke, så da må noen ha tatt det med seg. Ikke har det dukket opp igjen heller. At barnas klær forsvinner er nok ikke uvanlig at skjer, men når det ikke dukker opp igjen så blir det fort en stor utgiftspost for de som blir rammet. I mitt tilfelle har det nå forsvunnet nye klær for over 1000 kr de tre siste ukene.

 2. Tror jag haft tur. Vi har aldrig blivit av med någonting i bhg. I skolan har vi blivit av med ett par byxor och en skjorta som skulle vara kläder till en föreställning. Men inget annat har försvunnit för oss.

  • Oj, det høres jo veldig bra ut, Lindah! Har alltid forsvunnet litt, men ting har kommet tilbake igjen etter en tid. Nå er det helt sinnsykt med ting som er borte og jeg reagerer jo når to luer og to par votter forsvinner på dag 1 liksom. Veldig mye har forsvunnet i løpet av 2-3 uker. Det føler jeg ikke er tilfeldig!
   Louise recently posted…Hvem pokker “spiser” klærne i barnehagen?My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.