Hvem er egentlig vi?

Jeg heter Louise (33år), og jeg bor sammen med Robert (32 år), Sanne (8 år) og Gabriel (4 år) i Hagehuset her i Oslo.

Jeg er opprinnelig fra Fredrikstad, men flyttet til Oslo som 19-åring for å bli sykepleier. Midt under studiet traff jeg Robert.  Han jobbet deltid hos Posten ved siden av skolen, og kom på døra mi med ei postpakke. Vi giftet oss i 2006, og rakk akkurat å si “JA” i kirken før Sanne spratt ut av magen.  I 2010 kom lille Gabriel, og familien ble komplett.

Jeg har faktisk barn med postmannen så her i huset er det sannhet og ikke kun myte!

Jeg fikk en M.E diagnose i 2012, og livet mitt ble snudd på hodet. Dette skal jeg skrive mere om i eget innlegg senere. Det er tøft å være syk småbarnsmor, men denne bloggen skal ikke bli svart og trist. Den skal heller være en minnebok for alt det fine som skjer i livet, det morsomme jeg får oppleve og ting jeg virkelig setter pris på. Litt sykdom blir det jo, men sånn må det bli når den setter begrensninger for livet mitt. Selvironien har jeg med meg, og jeg håper den skinner igjennom.

 

Velkommen skal dere være 🙂

 

IMG_6465 (1)

Dette bildet ble tatt på fredag da jeg stablet meg på beina og karret meg ut til kirsebærtreet!

 

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.