Hva skulle jeg gjort uten rengjøringshjelpen vår?

nedlasting (1)

I skrivende stund ligger jeg kvalm og jævlig i senga mens jeg lytter til rengjøringshjelpen vår som raser rundt med vaskekosten. Lukten av Ajax og Jiff når helt inn til meg. Hva skulle jeg gjort uten henne?

Vi har hatt denne godt voksne damen i 7 år. Hun har sitt eget vaskefirma og betaler skatt, og vi betaler henne relativt godt. Hver 14. dag vasker hun leiligheten gullende ren, samt skifter på alle sengene. Hun vasker også når vi ikke er hjemme, da hun virkelig er til å stole på.

Vi gikk til anskaffelse av denne goden da begge jobbet vakter i 100% stillinger. En av oss var ofte alene med barna mens den andre jobbet. Når begge er borte annenhver gang både helger, dager, kvelder og netter, er tiden sammen hellig. Den hadde vi ikke lyst til å bruke på rengjøring.

Da jeg ble syk, kom viktigheten av energibruken enda mer i fokus. Jeg orker knapt å stå på beina om dagen, og den lille energien jeg har skal brukes på barna og hyggelige ting.

Jeg er faktisk villig til å sulte om jeg hadde måttet for å beholde vaskehjelpen min. Det koster jo en del i måneden, men det er det verdt.

For meg handler ikke dette om latskap, men å få mulighet til å prioritere viktigere ting i livet enn rengjøring. Dessuten slipper vi å krangle om husvasken slik vi gjorde før Superdama kom inn i bildet 🙂

louise-300x113

 

 

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.