Hva er det med Converse?

converse1

Møkkasko!

I alle år har jeg lest at de gamle “basketskoene” som altså heter Converse, passer til alle antrekk og anledninger. Mulig det, men fytti så vonde de er å gå med! Først kjøpe jeg et par i grått i min vanlige skostørrelse. Resultatet var gnagsår bak på hælene og på begge lilletærne. Tok meg flere uker å få tilbake hel hud på føttene. Et år etter kjøpte jeg limited edition-varianten fra i år i en størrelse større. Samme faenskapet dette gangen med unntak av gnagsår bak på hælene.

converse2

Visst er de pene å se på, men de passer åpenbart ikke til mine føtter. Husker broren min ble sendt til ortoped fordi han hadde vondt i ryggen. Ortopeden svarte at han kunne starte med å kaste Converse-skoene sine da disse var en killer for ryggen. Allikevel ser jeg halve Norge gå rundt med disse skoene – tilsynelatende fornøyde med rakleverket!

Dersom noen skulle ha lyst på et par limited edition Converse som kun er brukt 3 ganger, så si gjerne i fra. Mine i størrelse 37 er i hvert fall til salgs…

louise-300x113

Kommentarer

8 Comments:

  1. Møkkasko. Synes ikke de passer til alt jeg, kjole og Converse lissom… Nei, det viktigste er at skoa er gode for ryggen og knærne!
    Monica BJ recently posted…Ukens middagsplan #3My Profile

  2. Er heller ikke så glad i Converse.. Kjøper heller de til en mindre penge i vanlige skobutikker for de er faktisk gode å gå i 🙂 <3 Helt like – men uten Converse merke og ikke ubehagelige 🙂
    Silje Merethe recently posted…★ Kurs – med sosialangst ★My Profile

  3. Hva skal du ha for de? Råkule var de! 😀

  4. Jeg er sikker på at Ortopeden og du er like enige. Jeg har dessverre ikke hatt Converce på bena, for jeg liker de. Men, jeg vet at flate sko er slitsomt å gå i. Men, jeg må innrømme at jeg bruker converce på poden til penklær. Jeg synes nemlig det er vanskelig å finne sko som ikke ser ut som en gammelmann i miniatyr, og han er jo bare fire. Så i huset vårt så brukes det Converce til og fra bursdager, for han orker ikke å gå med de lenge der heller.

    • Begge mine barn har også brukt converse. Barn skifter jo ofte sko, og så lenge de ikke klager over skognag så får de gjerne gå med de litt for min del. Det beste er sikkert joggesko med demping, men man kan ikke fly med det hele tiden heller. Jeg er helt enig i pensko til smågutter sjeldent er særlig lekkert, he he he.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.