Høstklar på budsjett!

høst151

 

Vi går høsten i møte, og jeg har funnet frem mine favoritter. Jeg er faktisk veldig glad i både vår og høst, og disse tingene passer til begge årstidene. Jeg vet mange sverger til svart, vinrødt og flaskegrønt på denne tiden av året, men jeg sitter fast i jordfargene. Det har jeg alltid gjort!

høst152

Jeg har blitt relativt flink til å gjøre innkjøp når det er salg. Det føles mye bedre å betale en brøkdel av prisen selv om man kanskje må vente litt på favorittene. Ingen av tingene på bildet har jeg kjøpt til full pris. Min deilige Acne Raya kjøpte jeg i våres på Finn.no. Den så helt ubrukt ut, og jeg betalte kun en tusenlapp. Under halv pris altså!

Skoene er fra Wonders og ble bestilt fra eshoes med et gavekort jeg vant på bloggen til Kaos med kjærlighet. De er i skinn og nydelig på foten.

Skjerfet fikk jeg i posten her om dagen faktisk. Det ble kjøpt på salg hos Bloomingdales og er fra Marc by Marc Jacobs. I tillegg til salgsprisen fikk jeg en 10 % rabattkode fra kundeservicen 🙂 Hos Bloomingdales betaler man moms og toll med en gang slik at man slipper den kjipe toll og moms-regningen i ettertid. Jeg har ønsket meg et nytt MBMJ- skjerf en stund, men alt jeg har funnet har vært i ull. Jeg tåler ikke ull, og ble super glad da jeg endelig fant et i bomull/silke.

høst153

Rosinen i pølsa er Marc by Marc Jacobs New Q Natasha – vesken min. Den fikk jeg jo i gave av Robert, men heller ikke den ble kjøpt til full pris. Den var det nemlig 30 % på hos The Mint Company. Det lille søte Mulberry-hjertet fikk jeg av Robert i våres da han var på guttetur i Køben, og det passer perfekt sammen med skjerfet.

Leter man litt nå i salgstider eller svipper en tur innom finn.no, så er de fullt mulig å finne mange gode kupp 🙂

louise-300x113

Kommentarer

One Comment:

  1. Herlige funn <3
    Anita Husevåg recently posted…Sunn is pÃ¥ pinneMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.