Høstjakke 2014!

//Reklame//

louise kappahl2

 

I løpet av det de siste to dagene har Oslo fått høst i lufta. Fordelen med det, er at man kan investere i en ny og fin høstjakke 🙂 Disse lette dunjakkene har vært en besteselger hos KappAhl i flere sesonger. I år har de kommet i Hamptons Republic-serien også. Jeg elsker klærne fra denne serie. Nydelige farger i klassisk stil. Bare se HER.

Jeg besøkte KappAhl på Brynsenteret, og fikk hjelp av den herlige butikksjefen, Camilla, til å finne rett fasong og farge.

Jeg er utrolig fornøyd med den nye jakken min av flere grunner. Den er ikke veldig tykk, men den er full av dun og dermed god og varm. Det følger med en liten pose slik at man kan pakke den sammen og ha den i veska når man er på reise eller på tur. Fasongen er ganske flatterende selv med min svaie rygg. Den sitter til ryggen og er myk i stoffet.

Helt super som overgangsjakke!

louise 1 Kappahl

Jeg valgte den i beige, men den finnes i marineblått og sort også. Jeg syns den marineblå var helt nydelig, men vi kom frem til at jeg kledde den beige jakken best. Akkurat nå er nok ikke så mange igjen i butikkene, da nye og litt tykkere jakker er på vei inn i sortimentet. Men dersom dere vil søke på lagerbeholdning i butikkene, så kan dere gjøre det HER.

Det kan være verdt å merke seg at jakken er litt liten i størrelsen, så de fleste må opp en størrelse iflg butikksjef Camilla.

Jakken koster 699kr, og det er den vel verdt i mine øyne 🙂

Ønsker dere en tykkere boblejakke, så kan dere ta en titt HER

Jeg vurderer å slå til igjen på KappAhls buksekampanje nå forresten. Det er nemlig 25 % avslag på alle bukser frem til 7/10-14. Og i tillegg er det 25 % avslag på yttertøy til barn tom 30/9-14. Dette er et tilbud som gjelder alle handlende.

Jeg har jo nevnt KappAhl-klubben flere ganger tidligere, og jeg anbefaler dere fortsatt å melde dere inn der for gode tilbud og bonusordning.

Bare sjekk tilbudene som er nå:

Klubben har 25 % rabatt på yttertøy til medlemmer tom 30/9-14, samt 25 % på en valgfri vare til dame frem til 4/10-14. De har også 25 % rabatt på høstnyheter til barn, og 100 kr avslag på til ordinær høstvare til dame, herre, barn tom 4/10-14.

Og ikke nok med det:  Man får 25 % ved kjøp av minimum 3 varer på HELE KJØPET t.o.m 30/9-14.

(obs: Ikke i komb. med andre tilbud)

Dette er gode nyheter for oss småbarnsforeldre 🙂

Happy shopping!!!

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.