Høstens fineste poncho kan bli din!

//Reklame//

//Bildene er hentet fra produsenten//

Jeg har alltid vært en stor fan av ponchoer. Dessverre kler jeg ikke de variantene i mye stoff med åpning foran og belte i livet. Forrige gang jeg prøvde meg på en sånn variant, lurte Robert på om jeg skulle flytte til Mexico og ville gi meg panfløyte til jul…

Gleden var derfor stor da jeg fikk den lekreste varianten i posten fra Klingel. Her snakker vi det mykeste materialet jeg har kjent på lenge, nydelige stener, flott farge og verdens søteste dusker i enden. Dette er en penere variant poncho som har åpning ved hodet og som legger seg pent rundt kroppen uten å være for stor. Den passer både til hverdags og fest. Jeg ser for meg å bruke den til alle anledninger, og den kommer til å bli et kjærkomment tilbehør til penkjolen min.

Ponchoen kommer fra merket Paola og lages i tre farger; mørk grønn, gråmelert og mørk rød/fuchsia. Den koster kun 399 kr, og kan kjøpes HER.

Nå har Klingel 50 kr i rabatt på én bestilling frem t.o.m 26.09.16 også, så det er bare å svinge seg rundt.

Klingel har forresten veldig mye fint til oss fra 30 år og oppover. Klærne er av svært god kvalitet, og det er en trygg, oversiktlig og fin nettbutikk å handle fra. Er du på jakt etter noe utenom det du finner i kjedebutikkene, så ville jeg tatt turen innom Klingel om jeg var deg.

img_3656

Har du lyst til å vinne en slik nydelig poncho?

I samarbeid med Klingel, gir jeg en av dere lesere mulighet til å vinne en poncho lik min. Legg igjen en kommentar under dette innlegget og fortell meg hva dere syns om å handle klær på nett. 

Vinneren trekkes søndag den 25.09.16 kl 20.00, og publiseres på bloggens facebook-side som du finner HER.

Lykke til!

louise-300x113

Kommentarer

21 Comments:

 1. Jeg er stooooor fan av nettshopping! En fantastisk oppfinnelse når man aldri har tid til å gå i butikker, får klaus av trange illeluktende prøverom mens man har med fire små utålmodige gutter som venter irritert ?jeg elsker konseptet med å handle, prøve hjemme og enten juble høyt over knall kjøp eller returnere om det ikke passer. Jeg kan handler mest barneting online, men også interiør. I live it!
  Linn / frubevers hverdag som daglig leder i familien O.J. recently posted…The Real Housewife of Moss **The O.J. family –>My Profile

 2. Åh, jeg vil gjerne vinne denne ❤️❤️❤️ Elsker å handle på nett for jeg blir så stresset av mye folk fordi jeg er høysensitiv 🙂 Og tanken på shopping med fire barn på slep blir jeg bare sliten av ?
  Fru Jacobsen(@frujacobsenno) recently posted…DIY – Lag din egen almanakkMy Profile

 3. Shoppe på nett er supert, for jeg har ikke tid til å dra i butikker lenger:)

 4. Kunne gjerne tenkt meg å vinne en poncho. (14 ikke handlet så mye på nett, men av det jeg har handla, så har jeg Stortsett vært fornøyd 🙂

 5. Jeg elsker å handle på nett, men ofte er det litt vanskelig å finne rett størrelse om jeg ikke har noen erfaringer med merket fra før. Har noen favorittbutikker.
  Ønsker med denne ponchoen, den var rålekker?

 6. Nydelig. Jeg ønsker meg gjerne?

 7. Nydelig, ville vært fint fått en sånn <3

 8. Så fin! Jeg liker å kjøpe klær på nett,men aldri bukser! De må prøves 🙂

 9. Denne var jo faktisk veldig fin, og hadde vært knall i en gråfarge.
  Handler ganske mye over nett, men ikke så mye klær. Ikke like enkelt å finne ting som passer når man ikke sklir rett inn i A4 boksen :p

 10. Jeg liker godt nettshopping, men klær foretrekker jeg å kjøpe i butikker hvor de kan prøves. Men klær som f.eks. poncho kan gjerne kjøpes på nett – slike som denne … Kjempelekker!! Jeg er også – som deg – stor fan av ponchoer 🙂

 11. Det er et pluss at det er veldig stort utvalg når man handler på nett. Men, bildene er ikke alltid så bra. Man kan bli lurt mht. passform og farger, og man har ikke mulighet til å kjenne på stoffene som er brukt. Jeg liker at det er relativt lite stress med å handle klær via nettet, men det tar ofte lenger tid enn om man hadde gått i “vanlige” butikker.

 12. Guro Margrethe skjold

  Veldig bra å handle på nett,da kan jeg sette meg ned og ta den tiden jeg trenger å se gjennom produktene i fred

 13. Ååh så flott denne var!! Deeeen flotte fargen også <3

  Jeg elsker å handle på nett.. Slipper lange køer, varme prøverom og jeg kan handle når jeg vil, hvor jeg vil 🙂 I og med at jeg sliter med angst, slipper jeg alt det stresset med mye folk og nervøse tanker.

  Klem fra veronika

 14. Åhh denna var fin. Sån vill jag gärna vinna. Jag älskar att handla på nätet. Så himla smidigt att kunna handla hemma i soffan och få det man beställt rätt i brevlådan 🙂

 15. Jeg skjønner at det for mange er praktisk og tidsbesparende å handle klær på nett. Siden jeg bor i bysentrum prøver jeg imidlertid selv å heller handle direkte i klesbutikker, særlig de som ikke er del av større kjeder, slik at de kan fortsette å holde åpne butikker. For mange små butikker kan inntekter fra nettsalg være avgjørende for at de også kan ha butikkutsalg. Det er jo topp at klærne både kan kjøpes via nettet og i butikker, slik at de blir er tilgjengelig for flere.

 16. Jeg liker å kombinere både netthandel og handel i fysiske butikker. Jeg handler mye på nett, men små, lokale butikker med særpreg, liker jeg å “støtte”.

 17. Er supert å handle på nett i en travel hverdag? Enkelt er det også! Ønsker meg poncho?

 18. Kristina Simonsen Strømmen

  Jeg syntes det er fantastisk å kunne handle på nett! Kjempe greit når man har det travelt og man kan søke og finne akkurat det man trenger, på bare noen sekunder. Ønsker meg veldig ponchoen! 😀

 19. Jeg liker tanken på å handle på nett og elsker å se gjennom ulike nettbutikker for å ønske meg. Men det er sjeldent jeg faktisk gjør det fordi jeg er usikker på størrelsene. Føler jeg ligger mellom M og L og det er vanskelig å vite om det vil passe eller ikke.

 20. Jeg er supersosial og alt det der, men jeg finner ikke noe i butikkene. Så ja, jeg elsker netthandel og jeg håper jeg vinner en slik fin poncho! Jeg har et par bukser, kjøpt på nett, som vil passe perfekt til denne (og skjørt, og kjole,k og, og, og osv).

  Klem
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Garuda – ja, jeg har blitt testet nå!My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.