Hilsen til himmelen…

best91

Jeg vil sende en hilsen til himmelen i dag…

Der sitter det en 91-åring og vinker ned til meg. Hun har bursdag i dag.  I 24 år var hun den viktigste personen i mitt liv. Det var hun inntil 5 uker før sin død – for 10 år siden. Da kom nemlig Sanne og tok over den viktigste plassen.

Jeg savner min bestemor hver eneste dag. Hos henne bodde jeg de første to årene av mitt liv sammen med bestefar og mine foreldre. Hun var så min dagmamma til jeg startet på skolen. Hun laget makaronivelling til meg når jeg var syk, sydde dukkeklær til meg, og fóret meg med kokosbolle hos Gudesens konditori og rå pølse hos slakteren på hjørnet. Hun fulgte sportsdansen nøye, og hun kjøpte Jean Paul-jakke til meg da jeg startet på videregående. Hun sendte med meg gräddost og oksetunge til Oslo da jeg var student. Hun elsket Robert, og tilga meg for at jeg ble gravid før jeg var formelt gift (old school lady).

Kort sagt: Min bestemor var og er viktig for meg! Hun er fortsatt med meg selv om jeg ikke kan se henne…

De to englene på bildet kjøpte jeg i Østerriket. De skal jeg sette på hvilestedet hennes neste gang jeg kommer hjem til Fredrikstad.

Gratulerer så mye med 91-års dagen, kjære bestemor <3

louise-300x113

9 Comments:

 1. Nydelig, Louise. Sikker på at din bestemor er stolt over jenta si som deler sine tanker med oss .

  • Ja, jeg håper hun er det! Hun har egentlig alltid vært stolt av meg heldigvis. Godt å ha henne med meg, og det er godt å merke at jeg savner henne 10 år etter at hun gikk bort. Det forteller meg hvor mye hun betydde for meg.

 2. Bestemødre <3
  Livet i Casa Didriksen recently posted…Rå lever og fermentert ketsjupMy Profile

 3. ?? er sikker på at din bestemor ville vært kjempestolt av deg om hun hadde sett deg nå, Louise! Og like sikker er jeg på at du har arvet mange av kvalitetene du satte pris på hos henne. God klem til deg!
  Linn/FruBers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…Dagens enkle lunsjTIPS: Omelett-vafler! Kjapt, enkelt og godt!My Profile

 4. Rørende innlegg, og virkelig flotte figurer, tipper hun har godt selskap der oppe og ser med stolthet ned på deg. Stor klem!!!!
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Dagen som forsvantMy Profile

 5. Nydelig innlegg <3 Har en del samme tanker om min bestemor <3
  Fru Jacobsen (@frujacobsenno) recently posted…Spar masse penger på netthandelen hos rabble.noMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge