Hilsen fra Kenya!

rp_MASAI1-1024x768.jpg

Robert er i Køln med jobben denne helga, og jeg er for dårlig til å ta meg av barna alene. Heldigvis har jeg noen fantastiske svigerforeldre og ei herlig svigerinne som tok barna på overnatting med glede for meg. Barna elsker å være på besøk hos dem, og de er flinke til å aktivisere dem.

Jeg tok turen til min kjære venninne Vibeke i går som disket opp med kos og middag. Vi møttes i gangene på Aker sykehus for over 10 år siden. I flere år var vi gode arbeidskolleger og etterhvert ble vi naboer. Vibeke er den flinkeste sykepleieren jeg kjenner. Hun stiller opp i tykt og tynt, og vi har delt både gleder og sorger sammen gjennom årene. I starten da jeg ble syk, tok hun tak i angsten min og trygget meg. Jeg vet jeg kan ringe henne når som helst. Slike mennesker gror ikke på trær altså.

Jeg syns derfor at både svigers og Vibeke fortjente en bukett roser hver.

Floriss har en kampanje gående på rosebuketter fra Kenya nå. Jeg kjøpte derfor to buketter, og fikk med et nydelig armebånd laget av Masai-kvinner i Kenya. Jeg er jo stor fan av afrika som kontinent, og min drømmeferie er nettopp safari i Kenya.

Armebåndet, Masai Rose, består av glassperler, mykt geiteskinn og ståltråd fra gamle gummidekk. Masai-kvinnnene har skapt seg et levebrød ved å lage disse fargerike smykkene, og nå bringer de kulturen sin hit til oss i Norge.

Jeg syns armebåndet er helt nydelig, og bærer det med stolthet. Dessuten er det flott å kunne hjelpe et herlig folkeslag jeg beundrer.

Kjøp et par buketter med roser for en 200-lapp og få et armebånd du også!

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.