Happy together!

//Reklame//

//Alle bilder er hentet fra produsenten//

I går var det nytt nyhetsslipp hos me&i, dette slippet heter “Happy together”.

Skal si jeg ble happy selv da jeg så plaggene til nyhetsslippet. En herlig ny sommerkjole både til mor og datter er nå lansert. I tillegg har det kommet klær med haier på. Gabriel og Sanne digger haier!

Jeg tror aldri jeg får Sanne til å velge en lik kjole som meg nå som hun har blitt så stor, men kjolen er min favoritt fra dette nyhetsslippet allikevel.

retro flower dress/ovals blouse

Jeg digger fargen på toppen, men siden jeg ikke har noen sommerkjoler i friske farger med mønstre, så må den kjolen være min favoritt fra dette nyhetsslippet. Liker at sommerkjolene har belte i livet.

retro flowers tunic/dots cropped pants

Utrolig søte jenteplagg finnes også blant nyhetene. Her kan altså mor og datter matche sommeren igjennom.

fun sharks/fun sharks bodysuit with legs

Jeg digger disse haiene. De ser ut som Svampe Bobs venner, og kule typer er noe alle barn liker. Hadde jeg hatt litt mindre barn så hadde jeg garantert kjøpt den bodysuiten. Utrolig praktisk på sommeren.

Og så kommer ei lita, kul gulrot til dere:

Happy gifts

La oss stolt presentere “Happy gifts”! Kjøp 4 valgfrie plagg fra vårens kolleksjoner og få et ekstra barneplagg på kjøpet*. Hva du får, blir en overraskelse. Du velger bare jente/gutt og størrelse, så kommer gaven hjem til deg med pakken din.

* Tilbudet gjelder kun ved kjøp fra våre selgere fra og med 5. april og så lenge lageret holder, men ikke lenger enn til 2. mai 2017. Gjelder ikke i vår webshop. Kjøp 4 plagg (gjelder ikke tilbehør) og få en Happy gift, kjøp 8 og få to Happy gifts, osv. Happy gift er en hemmelig gave, dvs. ingen bytte- eller returrett. Ved evt. reklamasjon erstatter vi varen med et likeverdig produkt og størrelse, men vi kan ikke garantere at du får et helt likt plagg. Vi tar forbehold om eventuelle endringer.

Alle som handler på treff mellom 12. – 19. april får en gratis me&i-gave.

*

Lurer du på hvordan man booker treff? Eller vil du bli selger selv?

På et me&i-party/treff hvor du er vertinne, kommer både klær og selger hjem i stua di og alle får prøve, kjenne, se og vurdere før kjøp. Ved slike treff er det ingen kjøpetvang, men de fleste klarer ikke å motstå fristelsene ? Det vanker dessuten både gode tilbud, vertinnegave og VIP-gaver på slike treff.

Man kan også handle på nettsiden via en selger, og dette systemet er utrolig enkelt. I tillegg kan man chatte med en selger direkte dersom man trenger veiledning eller har spørsmål.

Ønsker du å bli selger selv, anbefaler jeg å ta en titt HER. Verdens kuleste jobb hvor man bestemmer selv hvor mye man vil jobbe.

Kommentarer

3 Comments:

  1. Kjolen er min favoritt også, så den ble bestilt hjem ganske så kjapt 😊

  2. Kule klær og kult med sterke, farger! Manblir glad av farger!
    Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…Blir det påske i år?! Påskeharen lusker rundt her …My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.