Han ser at jeg sliter…

Denne høsten har Robert vært på flere jobbreiser. Disse reisene er en del av jobben hans, og jeg forstår at han må det. Når han er borte blir det mere på meg. Jeg er ofte så dårlig at jeg ikke orker å ta meg mat selv en gang. Det sier seg selv at det blir en svært krevende og nesten umulig oppgave for meg å ta meg av barna flere dager i strekk.

Heldigvis har jeg snille svigerforeldre som alltid stiller opp og hjelper meg når Robert er borte. Svigerfar bringer og henter Gabriel i barnehagen, og svigermor tar de med seg på aktiviteter. Det hadde aldri gått uten dem. Selv med god hjelp jeg står jeg allikevel alene med all oppfølging, lekser, matlaging, klesvask, rydding, stell og legging. Det tærer veldig på , og jeg blir fryktelig dårlig av det. Derfor er det både hyggelig og viktig at jeg får et klapp på skulderen en gang i blant. For et par uker siden fikk jeg denne nydelige veskepynten fra Louis Vuitton sin “Evasion”-kolleksjon av han:

2015-12-14 13.43.33

Bak på veskepynten er mine initialer stemplet. Nå henger den på min Noè BB, og jeg er så takknemlig.

Robert kan ikke gi meg livet mitt eller helsen min tilbake, men han kan bidra til at jeg føler meg verdsatt. Denne veskepynten er et symbol på at han ser “meg” og mine interesser, og vil gi meg en oppmuntring for den jobben jeg gjør. Tusen takk, Robert!

I dag skal vi på Sannes skoleavslutning. Hun skal spille “Ida” i “Emil i Lønneberget”.  Til juleavslutning hører det med kostyme, gevinst til loddsalg, en valgfri matrett til koldtbord, drikke, dekketøy osv. Det blir min jobb å sørge for at dette er klart til Robert og Gabriel kommer hjem. Jeg ser jo at selv om jeg ikke orker så mye, så gjør jeg allikevel en viktig jobb for å få familien til å gå rundt.

louise-300x113

Kommentarer

4 Comments:

  1. Syns det høres ut som at du gjør en kjempegod jobb, beundringsverdig!

  2. Robert er heldig som har deg og du er heldig som har han ❤
    Glad i deko begge!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.