Hampton Republic 27!

//Reklame//

19619_527871557235406_556490101_n

I dag vil jeg tipse dere om en favoritt hos oss i familien Zagar. KappAhl har en serie som heter Hampton Republic 27, og i denne serien finner man klær i maritimt preg til både dame, herre og barn. I dag skal dere få se våre favoritter, og jeg håper dere blir litt inspirert av det dere ser.

hamptons1

Gabriel sin yndlingsskjorte er fra nettopp Hamptons Republic 27. Han velger alltid denne skjorten når han skal kle seg pent til bursdagsselskaper ol. Til skjorten har han beige chinos av samme merke. Dette antrekket er sommerlig og fint for en liten tass.

hamptons2

Gabriel er 4 1/2 år gammel og bruker str 110 i alle sine plagg fra Hamptons Republic 27.

Skjorten finnes i rosa og grønn også, og dere ser den i blå HER

Behagelige chinos kommer i kongeblå, mørkeblå, beige, rosa og grønn, og den beige Gabriel har ser dere HER

hamptons4

Sanne valgte seg hverdagsklær da vi besøkte KappAhl sist. Hun ønsket seg en litt penere t-skjorte, bukse og genser til skolebruk. Hun liker vanligvis ikke å gå med genser, men denne er visst veldig myk innvendig, og det liker hun.

hamptons5

Sanne er 8 1/2 år gammel og bruker str 140 i alle sine plagg fra Hamptons Republic 27.

T-skjorten finnes HER

Genseren hennes kommer i blå og rosa, og den ser dere HER

Mørkeblå chinos ser dere HER

Hamtons Republic 27 har klær til barn fra størrelse 98 og helt opp til størrelse 170. Serien har alt i fra truser og sokker til joggeklær og sko. Et rikt utvalg til barn i alle aldre -året rundt!

Hele utvalget av Hamptons Republic til barn kan dere se HER

*

hamptons3

Robert og jeg gikk også for maritime klær denne gangen. Mine to overdeler er begge fra Hamptons Republic 27, og disse blir garantert ikke de siste plaggene derfra. Jeg elsker trykkene på både t-skjorten og genseren. Du finner de HER og HER (turkis versjon).

Robert valgte ikke Hamptons Republic 27, men gikk istedet for en t-skjorte fra basics-linjen deres. Denne kan dere se HER

Alle dameplaggene til Hamptons Republic 27 kan dere ta en titt på HER

Alle herreplaggene til Hamptons Republic 27 kan dere se HER

*

Jo, mere jeg ser på hele Hamptons-kolleksjonen, jo mere blir jeg overbevisst om at jeg trenger hvert eneste plagg i garderoben. Snittet og fargene appellerer til min stil, og i tillegg er prisene gode. Derfor passer det veldig bra at det nå er:

“Ta tre, betal for 2”-tilbud på Hamptons Republic 27, hvor KappAhl byr på det billigste plagget!

Dette tilbudet varer til og med i morgen (2/6-15), og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Husk at man også får 5 % bonus på kjøpet dersom man er medlem av Kundeklubben. Det er jeg, og det har jeg spart mye på over lang tid.

Nettbutikken til KappAhl byr dessuten på gratis frakt ved kjøp over 600 kr om man er medlem. De har også gratis retur i butikk!

God shopping, folkens!

louise-300x113

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge