Halloween større enn julaften?

For en fantastisk feiring vi hadde i går!

I fjor hadde vi ikke noe party for barna fordi jeg var for dårlig, og det har de ikke tilgitt meg for enda. Min 11-åring og 7-åring bruker et helt år på å forberede og glede seg til denne dagen. De planlegger kostymer, lager invitasjoner til sine venner og pynter leiligheten flere dager før. Det gratis godteriet folk klager sånn over at barna tigger, føler jeg kommer i andre rekke. 

Det er selve stemningen, festen, kostymene og spenningen ved å besøke Halloween-pyntede hus som står i fokus!

Vi startet flere dager før med forberedelsene. Barna skar ut gresskar som lyste opp verandaen vår i høstmørket.

Jeg pakket inn en haug cellofan-poser med innpakket godteri fra Søstrene Grene. De som var bedt på barnas fest, fikk små Halloween-viskelær i tillegg.

Leiligheten ble pyntet…

…og bordet dekket!

Barna pyntet seg og vi voksne gjorde det samme. Til og med Kasper pyntet seg, men han syns det var veldig skummelt med alle oss svartkledde.

Vi gikk en times tid ute med barna og jeg ble nok en gang imponert over hvor flott folk pynter. Og alle er vennlige når man ringer på. De skryter av barnas kostymer, slår av en prat og mange har kledd seg ut selv. Kristin og jeg fikk gleden av å bli skremt av en pappa i Supermann-drakt med rød truse!!! Som vi lo alle mann!

Det kom da godis i bøtta, men ikke enorme mengder. Det syns jeg er bra! Og nesten alt var innpakket. Det som ikke var innpakket ble gitt med øse.

På festen fikk barna pizza og pølser, og Kristin hadde laget verdens kuleste gelé-shots og cupcakes.

Takk for i år, vi gleder oss til neste år!

Kommentarer

3 Comments:

 1. Dette innlegget ga meg hjertesmil! Det er akkurat det, selve “tiggingen” er IKKE i fokus hos ungene. Det er det vi voksne som står for…. flott vinkel!!!
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Ladagarasjen er funnet!My Profile

 2. Høres ut som dere hadde en kjempefest! ååå koselig for ungene ( og dere) =)
  Monica BJ recently posted…Nyhetsslipp: Let`s celebrateMy Profile

 3. Jeg er så enig med deg, Louise!
  Syns Halloween er en super dag og guttene storkoste seg her. Superkult pyntet hos dere! Tipper festen var en skikkelig suksess!
  Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…Alternativ julekalender i år? Det var en gang … – et SUPERT tips til julekalender uten å løfte en finger!My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.