Hair bobbles fra hh simonsen!

hairbobles

Dagens hverdagsglede var en liten gave jeg fikk av min svigerinne som er frisør.

Hun gav meg en pakke med hair bobbles fra hh simonsen.

Dette er hårstrikker laget av silikon som ikke sliter på håret. Jeg har striper i håret, og kjemisk behandling av hår fører ofte til at hårstråene brekker lett. Vanlige hårstrikker sliter ekstra på mitt hår, men nå har jeg løst dette problemet. De er både behagelige og kule å se på. Dessuten kan de brukes rundt håndleddet som pynt også.

Jeg har alt prøvd de, og er helt frelst!

Hun kjøpte disse hos Saxen på Røa senter, hvor hun jobber som frisør.

Du kan se på på hh simonsens egen nettside HER. Dette er en forhandler av profesjonelle hårprodukter og utstyr.

Tusen takk, Christina!

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.