Gabriel den fødte blålysjeger.

Min lillebror Andreas gjesteblogger:

a

 

Gabriel er så begeistret for utrykningskjøretøy, og han snakker om dette hver gang i vi kjører forbi brannstasjonen i Fredrikstad.

Hvem er vel riktige person og spørre da? Jo onkel Andreas..

Et par smser så hadde onkel fikset besøk hos politiet. Gabriel var veldig spent på vei ned. Han var veldig trygg på seg selv helt til politimannen kom ut døra, og åpnet porten til bakgården på Fredrikstad politistasjon.

nedlasting

Gabriel fikk sitte inne politibilen, men foretrakk å sitte på passasjersiden. Han fikk også sette på blålys som var høydepunktet. Akkurat da får politimannen beskjed på øret om at de har fått oppdrag, og i å med hagemann hadde allerede skrudd på blålysene for dem var det  jo bare å kjøre.

Men ettersom møte ble så kort bestemte onkel seg for at da får vi se på brannbilene. Der fikk vi komme inn og titte på alle brannbilene. Gabriel fikk selvfølgelig prøvesitte brannbiler og se på alt det rare de hadde der inne. De hadde til og med egen cola automat der inne.

b

Da var det jo bare ambulansen igjen. Her fikk Gabriel sette på både blålys og sirener, pluss sitte bak ved båra. Ambulanse arbeideren kunne fortelle at dette var den nyeste ambulansen og at den gikk kjempe fort.

f

Så alt i alt tror jeg det var en super avslutning på en ellers varm dag.

Trykk på linken for å se video.

Hagemann blålysjegern

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.