Robert sin skepsis til blogging!

Da jeg fikk forespørsel om å blogge for Familieprat.no så stivnet Robert av skrekk….i hvertfall nesten. Han er nemlig i overkant skeptisk til alt som har med eksponering på internett å gjøre. Han har nemlig en tanke om at alt som kommer på nettet forblir der og kan slå tilbake på en senere i livet. Spesielt gjelder dette bilder. Jeg måtte forklare han at det trolig er svært få som ønsker å kopiere bilder av ei dvask husmor av mitt kaliber for å spre det på andre sider. Det er milevidt forskjell på Fotballfrue og meg, for å si det sånn.

Vi tok en prat med barna for å finne ut hva de tenkte om saken. Sanne som elsker å eksponere seg selv, laget på null komma niks en liste om hva HUN vil ha med på bloggen. Lille Gabriel på sin side sprang og hentet kamera for å ta bilder av seg selv kun i ført Donald trusa si. Han forstod ikke helt hvorfor et slikt bilde var noe upassende, men det gjør han forhåpentligvis når han blir eldre.

Vi ble enige om at alle innlegg som omhandler barna eller familien skal de være med på å godkjenne før publisering. På den måten får de se hva de er med på. Hele rekkevidden vil de ikke forstå, men det er min oppgave å la dette gå sømmelig for seg.

Det finnes sikkert millioner av blogger ute på internettet, og det har i aller høyeste grad blitt en del av vår verden. Sosiale medier er en fin måte for meg å holde kontakt med andre på når jeg ikke orker å gå ut av senga på grunn av M.E`n.  Jeg ønsker at bloggen skal være min lille lystbetonte aktivitet som jeg gjør når jeg orker. Jeg kan ligge i senga og blogge om jeg vil, og jeg kan velge selv hvor mye energi jeg ønsker å bruke på den. Da har jeg også fulgt M.E spesialistens ønske om at jeg skal legge inn en lystbetont, liten aktivitet hver dag.

Da vi omsider hadde kommet til enighet om “retningslinjene”, var Robert litt mere på gli. Han var fortsatt redd for dette med bilder av oss, spesielt av han selv. Jeg måtte forklare på en meget varsom måte at han heller ikke er Leonardo DiCaprio, og at han derfor ikke er så veldig utsatt. Han var heldigvis enig i min argumentasjon, om enn litt snurt over den Leonardo DiCaprio-kommentaren. Det blir altså ingen saftige detaljer eller pikante bilder av husbonden sjøl, men her kommer et bilde jeg fikk lov å legge ut:

CIMG0725

Kjekk mann, han Robert!

Lurte han litt også:

2014-05-26 14.10.25

Hva tenker dere om å eksponere familien via blogg?

 

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.