Gucci Soho Disco Bag

Nå er det lenge siden jeg har laget et innlegg om veskene mine.

Sannheten er at jeg har hatt mange vesker siden sist jeg skrev om en veske, men ingen av de har svart 100 % til mine forventninger og preferanser før nå.

Og denne gangen har jeg truffet blink!

Jeg har forresten tatt noen grep på veskefronten i det siste. Å være syk innebærer en nedsatt økonomisk innkomst, og vesker er ren luksus som kommer langt ned på prioriteringslisten min økonomisk sett. Jeg må dessverre innse at utsikten for bedring og jobb ikke er tilstede i nær fremtid, så da er det greit å ha litt penger på sparekontoen.

Jeg bestemte meg derfor for å selge nesten alt jeg hadde av vesker og tilbehør med unntak av et par gamle skatter og min Chanel woc fra Paris-turen for 2 år siden. Salget gav en pen innkomst, og det meste ble puttet på sparekontoen. Jeg kunne dog ikke stå uten en veske å bruke, så jeg tok noen runder med meg selv før jeg landet på Gucci sin Disco – nok en gang!

Jeg har eid den før, men solgte den for 2 år siden til fordel for en veske i brun farge. Utrolig teit gjort for nå hadde den økt en del i pris.

Gucci Oslo var utsolgt for Disco i svart, så denne ble bestilt fra www.gucci.com.

Skjønnheten ble levert på døren min 2. mai, og jeg har brukt den daglig siden jeg fikk den. Jeg er super nøye, og jeg har ikke funnet en eneste mangel eller feil ved håndverket på denne vesken. Hardwaret i soft gold er solid som få med sveisede ringer og god glidelås. Dusken har skinn som ikke bøyer seg i gale vinkler, men heller retter seg ut av seg selv om den får henge rett ned.. Kalveskinnet har en overfalte som ikke er utsatt for riper og skinnet er tykt og solid. Stroppen er hele 132 cm lang på ytterste hull, så denne passer perfekt crossover. I tillegg har den et par mindre lommer innvendig som det passer fint å putte nøkkelen og lip glossen i.

Med sine 21 x 15 x 7 cm er ikke dette en stor veske, men for meg er den akkurat passe både til hverdags og fest.

Det finnes mange fordeler ved å bestille via nettsiden:

Kvitteringen/ordren ligger elektronisk på “min side” og gjør det enkelt å finne frem til dokumentasjon ved en evt reklamasjon.

Prisene på nettsiden inkluderer norsk moms og det er så deilig å slippe en ekstra mva regning flere uker etter at pakken har kommet.

Pakken blir levert rett på døren av DHL, og som dere ser så er Gucci sin innpakning super lukseriøs.

En eventuell retur virker ikke komplisert da all info ligger vedlagt. Man får også igjen momsen direkte ved retur og trenger derfor ikke sende egen søknad til tollen om dette. Jeg har returnert en gang selv, og det gikk både raskt og problemfritt.

Den største fordelen for meg, er at jeg kan returnere produktet og få alle pengene tilbake. Returnerer man en vare i butikken, vil man få en tilgodelapp.

Det eneste man skal være oppmerksom på er valutakursen. Dersom den norske kronen er svak, vil produktet fort bli dyrere å bestille via nettsiden kontra Gucci Oslo.

Til slutt vil jeg komme med et lite tips!

Disco-vesken har hvit linning. Jeg er jo livredd for merker, så derfor fikk jeg Gemma i Mono – Luxury Handbag Accessories til å sy en liner til meg etter mine mål. Jeg valgte farge creme og med en gull-krone på lommen.

Den satt som et skudd!

Skriv gjerne spørsmål i kommentarfeltet dersom dere lurer på noe angående vesken, lineren eller nettsiden til Gucci.

 

Lyst til å følge meg på facebook?
Klikk HER
Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.