Gollum har fått sin EC90 nr 2

I går fikk jeg min andre av totalt fire EC90-kurer.

Jeg har tålt den første kuren ganske så bra, og den eneste bivirkningen jeg har slitt litt med er håravfallet.

I går hadde jeg med min gode venninne Kristin. Det er trygt å godt å ha med seg så fine mennesker til slike sykehusbesøk. Hun hentet med kl 07.20 og var med på blodprøvetaking, legetime og kur. Fint med venninner som jobber turnus altså.

Jeg hadde flotte blodprøver til tross for en forkjølelse jeg har pådratt meg. Svulsten ble målt utvendig som sist, og den har skrumpet fra 8.3 cm x 6.7 cm til 5 cm x 4 cm. Siden de nå måler utenpå huden kan den reelle størrelsen avvike noe. Det er uansett en veldig fin nedgang etter bare én kur. Lymfen det er spredning til i armhulen varierer litt i størrelse, merker jeg. Men den ble målt mindre nå enn på MR.

Kuren gikk kjempe fint ellers. De trenger store årer til disse EC90-kurene fordi de er svært åreirriterende, og jeg har ikke supere årer nå. De fikk heldigvis lirket den inn til slutt.

I går måtte jeg sende bud på min svigerinne igjen for å ta disse Gollum-tustene på topplokket. Nå er jeg nesten skallet, og det går overraskende greit. Skvetter hver gang jeg ser meg selv i speilet, men du verden så praktisk det er.

I kveld kommer Kristin igjen for å sette Naulasta før hun selv skal på nattevakt, og i morgen kommer mamma og blir noen dager.

Dette går fint 🙂

Kommentarer

4 Comments:

  1. Du er så tøff, Louise – #nofilter#. Håper du tålte denne runden like godt som den forrige!! Skal hilse så mye fra alle Julsene❤

  2. Du er vakker uansett Louise <3 Og ei tøff dame som med din positivitet kommer deg gjennom alt <3
    Monica BJ recently posted…4 blir 5 ♥My Profile

  3. Jeg synes du ser überkul ut minus hår. Mye kulere enn frøken Sinéad O’Connor noensinne var og er. Ferdig snakka.
    Lappeteppet/ Anja recently posted…Chiafrø – superfrø til frokostenMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.