Glede og sorg hånd i hånd..

Det ble en liten bloggpause, og det var jeg nødt til å ta meg.

Tenkte å oppsummere litt av hvordan jeg har hatt det de to siste ukene for dere. Det har vært påskeferie, og ferie for meg innebærer mindre hviletid i forhold til min ME. Barna har hatt skolefri, og selv om det er hyggelig så betyr det også økt støynivå og høyere aktivitetsnivå. Sanne har heller ikke vært i form så hun har vært hjemme noen skoledager.

Vi mistet en flott dame i familien i løpet av disse to ukene. Selv om hun hadde levd et langt liv, er det allikevel trist. Jeg har brukt en del av tiden på sykehuset, på sykehjemmet og å være sammen med familien. Nå planlegger jeg og familien en nydelig seremoni til ære for The Grand Old Lady. Det føles godt å kunne hjelpe til, være tilstede og å dele sorgen med resten av min familie.

Livet er ikke bare trist, og i dag fyller min lillebror Andreas hele 30 år. Det kom en skrukkete liten kladd til verden for 30 år siden, og jeg var stolt som en hane. Jeg husker enda at jeg fortet meg hjem fra turntreningen for å kunne sitte i sofakroken og gi han flaske. Nå har han vokst seg stor, er pappa og en drivende flink bilmekaniker. Livet hadde vært mye kjipere uten “Assass”.

I morgen skal vi på en spennende tur til Nøtterøy for Sanne har en gledelig overraskelse på lur.

Ha en riktig fin helg!

Kommentarer

3 Comments:

 1. Stor klem til deg, Louise! Et dødsfall er uendelig trist og tungt … Ord blir fattige! Jeg sender deg gode tanker og klemmer i bøtter og spann!

  Hyggelig å se at du er tilbake på bloggen igje – har savnet deg.
  Håper dere får en fin dag på vakre Nøtterøy! Tok dere båten over? Du er hjertelig velkommen til å stoppe innom å hilse på 🙂

  God helg til dere 💙
  Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…Hva har dette til felles? Opprykksmatch, pølse i vaffel, pizza og kaptein Sabeltann!My Profile

  • Tusen takk for fine ord, Linn! Har vært i en egen boble i de siste ukene og er vel til dels der enda. Vi kjører via Drammen da det tar kortest tid. Gleder meg til det. Nå begynner ting å roe seg så da skal jeg få tid både å blogge selv og å lese blogger igjen. Oppdaterte akkurat headeren og teksten din under Inspira-blogger-fanen 🙂
   God helg til deg og gutta!

 2. Velkommen tilbake!

  Liv og død, hånd i hånd, det er som regel slik at man kan både smile og gråte på samme dag. Gratulerer med Assas og håper seremonien til Grand Old Lady blir henne verdig.

  Klem! <3
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Vel fremme!My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.