Glam Lady Nails – juletilbud!

//Reklame//

2015-11-17 14.36.14

For en uke siden besøkte jeg Vlatka for å få stelt neglene mine igjen. Mine egne negler hadde vokst en del siden forrige gang, og derfor valgte jeg å sette på et helt nytt sett.

Jeg har ikke forlenget mine egne negler, men forsterket de med gele og shellac, samt pyntet de. Jeg har opplevd tidligere at gelenegler oppleves noe tykke, men disse neglene føles helt naturlig. Vlatka la to lag med gele og to lag med shellac i en nydelig dyp brunrød farge. Alle lagene er lagt så tynne som mulig for å få en naturlig touch. Hun er ganske nøye med å ikke få noe gele utenfor neglen, og på den måten sitter de svært godt. Jeg var veldig spent på hvordan mine egne negler så ut under da vi tok det gamle settet av, men de var ikke skadet på noen som helst måte.

2015-11-17 14.33.19
Jeg syns det er kjempe gøy å pynte neglene, men erfaringsmessig faller pynten av ganske raskt. Det har ikke skjedd med neglene Vlatka legger, og det i seg selv vitner om god kvalitet på jobben hun gjør.

Nå har hun et veldig godt juletilbud som jeg ønsker å tipse dere lesere om:

12248612_10207768797719303_116741719_n

Prisen inkluderer pynt, og det må man som kjent betale utenom i andre neglsalonger. I tillegg digger jeg at hun tilbyr hjemmebesøk. Det betyr nemlig at jeg kan få besøke av henne på dager jeg ikke orker å gå ut eller har dårlig tid. Hun jobber også kvelder, så da er det mulighet for alle og enhver til å få flotte negler når det måtte passe.

Nå er julebordsesongen i gang, og til et flott antrekk hører vakre negler med!

Ta kontakt med henne for booking!

Dere er også velkommen til å besøke facebook-siden hennes HER

louise-300x113

 

Kommentarer

2 Comments:

  1. Nydelig! Jeg elsker mørke farger på neglene. Hadde hun bare holdt til her nede på Sørlandet 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.