Gjest i verdens kuleste barnebursdag!

Stor takk til bursdagbarnet m/familie for at jeg får skrive dette innlegget. Takk også til Cecilie for lånet av mange flotte bilder.

sirkus1På fredag fikk Gabriel og jeg oppleve noe helt unik!

Gabriel sin klassekamerat har akkurat blitt 7 år, og i den anledning inviterte han til sirkus-bursdag. Da jeg leste invitasjon tenkte jeg at disse foreldrene måtte ha tatt seg vann over hodet. 15 viltre 6-åringer som først skulle bli hentet fra AKS på skolen, deretter ta bane og trikk ned til sentrum og så sysselsettes i 3 timer.

På en annen side forstod jeg raskt at dette hadde bursdagsbarnets mor full kontroll på. For som bursdagsbarnets bonusmamma sa: “Dette er et eget talent!” Mammaen her har festplanlegging som hobby, og det ble en kveld jeg sent vil glemme…

På hovedbildet har Gabriel kledd seg ut som tiger. Sirkus-tiger! Han var full av forventning og hadde gledet seg sånn til denne dagen.

Da barna kom, ble de delt inn i fire grupper. I bakgården var det rigget opp til ulike sirkus-aktiviteter: pingpongballer som skulle kastes i syltetøyglass, ringspill på fargerike flasker, boksekasting, “sett nesen på klovnen” og et …

sirkus3

… hoppeslott!!!

Allerede da var jeg blåst av banen over disse foreldrenes kreativitet, men dette var bare begynnelsen.

sirkus2

Plutselig dukket det opp en vaskeekte fakir i bakgården. Herregud, så kult! Han blåste flammer og imponerte både barn og voksne stort. Professor Quest og flammene hans laget virkelig en magisk stund der i bakgården.

sirkus4

Vel oppe i leiligheten (som nok er den kuleste leiligheten jeg har sett) møtte barna på enda mere sirkus-stemning. Knallfint dekke bord og …

sirkus5

…et sirkustelt midt i stua!

På dette tidspunktet hadde flere voksne kommet til, og også vi fikk mat og drikke. Veldig hyggelig å bli kjent med flere foreldre til Gabriels klassekompiser. Det var en sånn lun og god stemning der som bare måtte oppleves.

sirkus6

Etter maten dukket Professor Quest opp igjen inne i sirkusteltet. Vi foreldre fikk også se showet, og det var helt rått. Her løfter han bøtter med kroker “festet” i ansiktet. Den lille søte assistenten var dagens bursdagsbarn.

sirkus7

Her banker Professor Quest spiker ned i neseborene.

sirkus8

Ekte fakirer ligger jo på spikermatte, men denne har også en liten klovn stående på magen.

sirkus9

Etter ganske så spektakulære stunts, var det klart for den “store finalen”. Professor Quest er den eneste i Norge som faktisk sluker sverd.

sirkus10

Dette sverdet gikk helt ned, og bursdagsbarnet fikk dra det ut igjen. Herregud, denne sykepleieren fikk neste pustestopp av redsel. På et punkt spiste han også glass.

Jeg har aldri vært med på noe sånt før. Professor Quest hadde en egen evne til å få en unik kontakt med barna der inne i teltet. Man kunne ta og føle på spenningen blant de popcorn-etende små sjelene som satt på teppet.

sirkus11

Ville gjerne fortelle dere leser om denne flotte kvelden, og kanskje får dere noen tips til kommende bursdager via dette innlegget også.

Skulle dere trenge en fakir, så kan dere jo besøke Professor Quest sin Facebook-side HER

Tusen takk for invitasjonen!

vinrod-underskrift2

Kommentarer

7 Comments:

 1. Å herregud! For et gjennomført tema!! Jeg elsker tema fester og holder i skrivende stund på å planlegge 1 årsdag, med cupcake som tema ?
  Han er heldigvis ikke så kravstor enda. Dette tok jo virkelig kaken! Så utrolig kreativt og gjennomført, ikke minst!! Kan tenke meg det var (nesten) like moro for foreldre som barna!
  FruBever Linn recently posted…Taco – the kids way!My Profile

 2. Wow,- det må ha vært et høydepunkt av en fest. Så kul opplevelse,- og godt planlagt
  Nann Karin recently posted…Det er jeg og Janet Jackson, altså 🙂My Profile

 3. Fantastisk og imponerende? Hadde likt å være på en sånn bursdag selv jeg, haha? Kan tenke meg det var en innertier blandt barna?

 4. Så fantastisk måte å arrangere på ? jeg er så opptatt av at det skal være engasjerende og inkluderende og det med at foreldrene og var invitert likte jeg veldig godt! Definitivt notert bak øret, da Amanda er 6 måneder nå så en liten stund til, men tusen takk for tipset ?

 5. Wow, noe slikt hadde jeg aldri kommet på selv!

  Helt fantastisk, flott innlegg!
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Dagens tips!My Profile

 6. Wow, for en barnebursdag! Det der høres jo like gøy ut for foreldrene som for barna!
  Monica BJ recently posted…Miriam Elise 3 år!My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.