Gavepakninger er supre julegaver :-)

//Reklame//

rp_vit1-1024x768.jpg

I år fikk jeg en julegave fra min samarbeidspartner Vita.

Gaven er en liten pakning fra Max Factor med to Glossfinity-neglelakker, samt en liten Masterpiece mascara. Jeg er elsker slike gavepakninger. Ikke bare får man flere ulike produkter, men de inneholder ofte pakninger av mindre størrelse som passer perfekt i vesken.

Nå før jul finnes det mange slike gavepakninger i parfymerier som f.eks Vita. Dersom man mangler gaver til venninnen sin, moren sin eller ei dame “som har alt” fra før, er gavepakninger gode løsninger. Prisen pleier dessuten å være god-

Jeg har allerede snikprøvd den ene neglelakken.

Glossfinity lover glossy negler opptil 7 dager, og det skal jeg jaggu si ble innfridd!

Det er over en uke siden jeg lakkerte mine tånegler i fargen “Noisette”. De ser fortsatt nylakkerte ut!

Til nyttårsaften skal jeg jaggu prøve den andre fargen, “Angel Nails. Det er innafor med glossy negler rundt jul og nyttår -selv for meg!

Mascaraen er i en mini variant med sine 5.3 ml. Den hadde jeg i veska på helgens julebord. Veska mi var ikke stor, så jeg var veldig fornøyd med å få plass til litt sminke også.

Hvis dere har lyst på litt nyttårssminke, så kan dere få 10 % hos VITAEXCLUSIVE.NO ved å bruke rabattkode: “VITAJUL”.

Den gjelder til 31.12.14

Ha en fin bittelille julaften!

louise-300x113

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge