Gabriel 5 år!gabbursforsideI går ble Gabriel hele 5 år gammel. Tiden fra han kom til verden med keisersnitt på Rikshospitalet en regntung kveld for 5 år siden – har gått så fort. Nå er han førskolegutt, lang av vekst, klok, morsom og oppvakt.

Dette var hans siste bursdagsfeiring i barnehagen, og de gjorde stor stas på han med Kaptein Sabeltann-krone, salutt, flagg og sang. Dagen før selve dagen inviterte han også alle i sin egen aldersgruppe fra barnehagen, sin fetter og sin tidligere nabo-venninne til feiring i piratrommet på Leo`s Lekeland. Det var stor stas for bursdagsbarnet selv og gjestene hans 🙂gabburs2

I går hadde vi familie-bursdag her hjemme. Jeg bakte kaken dere ser på bildet øverst i innlegget med oppskrift fra Det søte liv.no og smørekrem fra Cacas.no. Bokstavene er trykket ut i Pals-marsipan med mitt nye sett med bokstavformer fra Cacas. Sjørøver-lyset stammer også fra Cacas, mens resten av pynten er smågodt i sjørøverstil. Vi hadde i tillegg nystekte vafler med tilbehør, og det falt i smak, ja. Gabriel var veldig fornøyd, og kaka ble faktisk god.

I dag må jeg hvile ut etter all feiringen, men det er det verdt!

louise-300x113

3 Comments:

  1. Gratulerer til Gabriel! =)
    Du kan da bake og pynte kaker du, Louise! =)
    Monica BJ recently posted…Bloggbytte!My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge