Gabriel + Barnevaderen = super match!

//Reklame//

2015-03-20 13.07.14

Jeg har vært fascinert av Barnevaderen en god stund allerede. En regnbukse hvor gummistøvlene er sveiset fast i buksen, har virket mitt i blinken for min krabat. Jeg har lest utallige anmeldelser fra mødre som både har vært positive og en smule negative. De positive mødrene har skrevet at passformen er god, og at barnet har holdt seg tørr og fin under hele dagen i røff vannlek. De mødrene som har vært negative/skeptiske, har pekt på at barnet har blitt klam og at støvlene er trange i skaftet. Noen syns også at buksens lengde ikke tilsvarer støvelens størrelse.

I dag er det min tur til å fortelle min erfaring rundt barnevaderen. Jeg var nemlig heldig og fikk en slik bukse til Gabriel på forrige bloggevent med Familieprat.

2015-03-20 13.09.16

Dette lover produsenten:

“Solid, myk og behagelig regnbukse med påsveisede gummistøvler. God passform som gjør den behagelig å ha på. Spesielt tilpasset barn. Kraftige regulerbare seler i slitesterk kvalitet. Enden på selen er sydd fast, slik at spennen ikke sklir ut. Støvlene er sveiset solid fast i regnbuksen MED TRIPPEL SVEISEKANT slik at det ikke slipper inn vann. Hele buksen er også sveiset sammen og har dermed ingen sydde sømmer som kan forårsake lekkasje. Det er påmontert hemper på innsidens for- og bakside. Knapp i siden til å justere bredden.
Hver barnevader kommer i en egen pose som er laget i samme materiale og farge som barnevaderen.”

Jeg er helt enig i at passformen er god. Gabriel på 4.5 år, fikk den lett på seg selv. Han er litt høy for alderen, men både buksens lengde og støvelstørrelse passer godt. Selene kan reguleres ganske mye, og jeg syns det var en kjempe fordel at spennen holdt seg på plass. Vi opplever heller ikke at skaftet på støvelen er spesielt trang. Gabriel har en ganske høy vrist, men det var heller ikke noe problem. Gummistøvlene er i den størrelsen han bruker i cherrox.

2015-03-20 13.07.33

Barnevaderen fungerer godt i lek. På bildene leker han i våt sand og han har også hoppet i noen vanndammer uten å være redd for å bli våt på beina. Buksen med støvlene på kunne jeg bare spyle av i dusjen da vi kom inn i igjen. Deilig å ikke irritere seg over disse fotstrikkene som ryker etter 1 ukes bruk også 🙂

2015-03-20 13.10.43

Etter å ha vært ute noen timer, ser jeg at Gabriel er like tørr og god på føttene som før han gikk ut. Han er heller ikke klam.

Kvaliteten og designet har virkelig appellert til både store og små i familien. Jeg som voksen er trygg på at poden ikke blir våt, og poden selv syns det er stor stas å leke i en behagelig og utrolig tøff regnbukse med støvler. Vi kommer garantert til å fortsette med denne videre. Prisen på rundt 400 kr er vel anvendte penger. Den selges hos ulike forhandlere i Norge, bl.annet hos Mimmis HER. De har også matchende jakke til!

På nettsiden til Barnevaderen.no kan man finne gode tips om hvordan den kan lappes ved hull, hvordan den vaskes og tørkes, sikkerhet ved bruk, og hvordan barnet enklest kan ta den på seg selv.

På mandag skal den få sin premiere i barnehagen 🙂

Lyst til å følge Barnevaderen på Facebook? Det kan du gjøre HER

louise-300x113

Kommentarer

2 Comments:

  1. Så du bare skyller den i dusjen? Ikke såpe eller noe?

  2. Så du bare skyller den i dusjen? Ikke såpe eller noe?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.