Gå høsten i møte med ny Personlig Almanakk (giveaway)

Annonse

Jeg fikk nylig en utrolig hyggelig invitasjon fra Personlig Almanakk om å bli med i deres Personlig Almanakk Influencersquad 2018.

Dere som har fulgt bloggen en stund vet hvor glad jeg er i almanakker. Jeg er faktisk helt avhengig av dem. For en kontrollfreak som meg finnes det ikke noe bedre enn en almanakk som gir meg full oversikt over datoer, gjøremål, helligdager, bursdager, merkedager og adresser. I almanakken har jeg dessuten månedsbudsjett, årsbudsjett og gavebudsjett. Full kontroll altså!

Jeg har en personlig konto hos Personlig Almanakk hvor alle mine opplastede bilder, adresser og bursdager/merkedager ligger lagret. Den oppdaterer jeg når det er noen endringer. I tillegg har jeg en lang ordreliste av alt i fra almanakker, covere, klistremerker, linjaler, strikker osv som jeg har opparbeidet meg gjennom mange år. Jeg har faktisk også deltatt på kurs i lettering arrangert av Personlig Almanakk.

Så hvorfor er jeg så utrolig glad i akkurat Personlig Almanakk sine produkter?

Joda, det skal dere få høre om nå!

For det første kan man designe almanakken sin selv. Man logger seg inn på sin egen side, og etter det er det bare å følge den oversiktlige og trinnvise oppskriften som kommer opp. I år har jeg valgt en ferdiglaget design som finnes inne på nettsiden deres. Tidligere har jeg brukt egne bilder, men jeg har hatt så lyst på den flamingoen lenge.

Man kan velge selv hvilken måned man ønsker at almanakken skal starte på, og som deres ser så går min fra 2018-2019. Det er fordi min starter nå i juli 2018. Genialt at man kan velge startdato for da kan man bestille seg kalender når som helst i løpet av året.

Man har hele 5 størrelser å velge mellom. Jeg har prøvd tre av dem tidligere, men liker best den minste. De har notatbøker også, og der har jeg en større variant. Etter å ha bestemt seg for design foran og bak, skrift utenpå, farge på strikk og type linjal, går man løs på designet selve inni almanakken.

 

 

Her er det mange muligheter å velge mellom. Jeg pleier å bruke god tid på teste ut ulike design på topplinjen, samt farger og bokser. Jeg gikk til slutt for flamingoen, men slo til med farger på dagene. Jeg sjekker alltid nøye at jeg har huket av for adresslisten min, for helligdager (det betyr fridager!) og for bursdags/merkedags-listen jeg har lagret.

Sluttsidene i almanakken gir mange valgmuligheter. Her kan man velge alt i fra kart til adresselister og sudoku. Jeg velger alltid linjerte sider og adresseliste, da det passer mitt behov best.

Selv om jeg blogger så er jeg ganske teknisk tilbakestående når det gjelder å lage slike ting på pc. Heldigvis har Personlig Almanakk tatt hensyn til sånne som meg og laget dette systemet svært enkelt.

Almanakken leveres i postkassen din innen 2 uker for en 50-lapp i porto. Nå koster min almanakk kun 190 kr, så den 50-lappen er det vel verdt å betale. I pakken får man også linjal, strikk, plastlomme for bilder og ikke minst et stort ark med masse kule klistremerker man kan pynte opp med inni almanakken. Jeg har storkost meg med akkurat det prosjektet der. 300 klistremerker gir mange muligheter!

Nå tilbyr de også Pilot FriXion-penner, og det ble jeg veldig glad for. Det er penner med utviskbart blekk slik at man lett kan endre planene sine og lage nye uten å måtte klusse i den pene almanakken sin.

 

G I V E A W A Y

Har du lyst til å vinne et gavekort på en slik almanakk?

I samarbeid med Personlig Almanakk får en av dere blogglesere/instagram-følgere sjansen til å vinne et gavekort som gir deg muligheten til å lage din egen personlige almanakk.

For å delta her på bloggen trenger du kun å legge igjen en hyggelig kommentar under dette innlegget.

For ekstra lodd i hatten kan du også delta på Instagram-profilen min HER hvor du får ett lodd for hver venn du tagger dersom du følger siden min.

Vinneren trekkes og kontaktes kl 19.00 den 19.07.18.

Stolt medlem av #PAsquad18

 

Kommentarer

17 Comments:

 1. Jeg har prøvd Personlig almanakk for første gang i år og er kjempefornøyd. Lett å holde oversikt over møter og bursdager. I tillegg NB noterer jeg litt om været. Ønsker meg ny almanakk for 2019, så det hadde vært flott å vinne en slik 🙂👍

  • Gratulere, du vant trekning nr 2 da første vinner aldri responderte på meldingene jeg sendte.
   Trakk igjen, og nå vant du, Magnhild!

 2. Jeg vil gjerne være med. For jeg ville gitt den til min høysensitive datter som ELSKER å skrive lister slik som moren sin. Og siden det ikke er skoledagbøker lenger så hadde dette vært kjempe gøy å gi henne.

  Og siden begge de største måtte bytte sekk i år, og trenger en del nytt skolemateriale så kan jeg ikke ta meg råd til det. Så jeg krysser fingrene for at hun får seg en fin fin bok til skolestart.

 3. Renate Stafseng

  En slik almanakk er så utrolig fine og ikke minst hjelpsomme i hverdagen! Har blitt så gammel (36) så må ha lister på alt😊 blitt mester til glemme ting om jeg ikke skriver opp eller har liste… Hehe så hadde vært supert og vunnet denne!

 4. Dette såg moro ut! Jeg er gjerne med, Louise!

 5. Den ser flott ut Fint å slippe å legge inn alle merkedager hvert år,bare gjøre det en gang for alltid!må nok sjekke ut den for neste år!

 6. God sommer Louise til deg og dine 💖

 7. En sånn hadde vært fint å vinne, da jeg også er avhengig av å ha en i veska! Likte flamingoen din 🙂

 8. Jeg elsker almanakkene til personlig almanakk så jeg må prøve lykken jeg 🙂

 9. Planleggere!!! 😀 Jeg elsker dem, kan ikke leve uten, og får aldri mange nok av dem heller, så jeg blir gjerne med på denne! 🙂
  Skogfruen recently posted…Vannkefir og hvorfor du burde lage detMy Profile

 10. Ja takk! Kanskje jeg hadde fått orden i uorden med en slik almanakk? 😂

 11. Jatakk🙌🏻☺️

 12. Jeg er med! De er superpraktiske i hverdagen 🙂

 13. Jeg vil gjerne delta 🤞🏼
  Trenger faktisk ny i August selv 🤭

 14. vil gjerne delta. ikke funnet en jeg hsr vørt fornøyd med, men denne ser bra uy

 15. Anse meg som en deltager!

  Jeg har to “steinere” som trenger bøker og skrive lekser i. For de klarer ikke følge med på skolemailen, de må skrive det ned og krysse ut!
  Lappeteppet/ Anja recently posted…Kald frappe og muskuløse mennMy Profile

 16. Så koselig 🙂 God sommer til deg og dine 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.