Fra verdiløs til verdifull…

I går hadde jeg en samtale med Robert hvor jeg prøvde å formidle at jeg føler meg til tider verdiløs fordi jeg ikke kan leve det livet jeg vil leve både sosialt og jobbmessig. Jeg dro frem Maslows behovspyramide, fordi jeg er et menneske som er avhengig av å utvikle meg og mestre for å ha det bra. Robert prøvde å peke på at jeg utvikler meg via bloggen, og at jeg tross alt er viktig her hjemme for han og for barna. Det var egentlig en fin samtale, og dagen i dag har vært en god bekreftelse på at jeg har mye å være takknemlig for også:

rp_v3-768x1024.jpg

Jeg ble vekket av Robert med denne nydelige buketten med røde roser. Det var veldig overraskende og rørende faktisk. Jeg er utrolig glad i blomster, og en slik bukett gleder mitt hjerte veldig. Han hadde kjøpt små sjokoladehjerter til barna også 🙂

Sanne hadde laget Valtineskort til meg også. Hun hadde tegnet meg og den nye Gucci-vesken min 🙂 Sanne har ofte grått fordi det blir lenge mellom hver gang jeg orker å ta henne med på våre jevnlige shopping/koseturer til byen. Jeg bestemte meg derfor for å kjøre ned til byen og ta henne med på Steen & Strøm en tur. Vi koste oss veldig med å gå på Hamleys og å spise frozen yoghurt. Sannes store drøm er å bli konditor, og hun storkoste seg med å se på alle butikkene med makroner og konfekt som har poppet opp i Sten & Strøms underetasje. Vi var også innom Gucci for å kjøpe en lommebok jeg har spart til. Tradisjonen er nemlig en tur i en veskebutikk og på Hamleys, samt konditoribesøk. 

Valentines gaver til Robert og begge barn ble kjøpt inn, og nå skal vi spise god middag sammen.

Om jeg ikke har helsa i behold, så har jeg i hvertfall masse kjærlighet i livet mitt 🙂

louise-300x113

Kommentarer

8 Comments:

 1. Nå fikk jeg tårer i øynene <3 Du er såå fantastisk herlig <3

 2. Nå fikk jeg tårer i øynene <3 Du er såå fantastisk herlig <3

 3. Steen & Strøm Magasin

  Så hyggelig å lese at dere koste dere hos oss på Steen & Strøm Magasin 🙂 Velkommen tilbake!

  • Oj, for en hyggelig kommentar! Dette var stas 🙂 Vi koser oss hos dere hver gang vi er i sentrum. Man finner alt på et sted -både for stor og liten. Vi kommer snart igjen, og da skal jeg ta flere bilder av den fantastiske underetasjen deres.

 4. Steen & Strøm Magasin

  Så hyggelig å lese at dere koste dere hos oss på Steen & Strøm Magasin 🙂 Velkommen tilbake!

  • Oj, for en hyggelig kommentar! Dette var stas 🙂 Vi koser oss hos dere hver gang vi er i sentrum. Man finner alt på et sted -både for stor og liten. Vi kommer snart igjen, og da skal jeg ta flere bilder av den fantastiske underetasjen deres.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.