Fotball – mot mine prinsipper!

img_8121

Gabriel har mast om å få starte på fotball i flere år alt. Vi har hele tiden sagt at han fikk vente til han startet på skolen. Brått kom skolestart og maset fra poden tiltok.

Jeg var super skeptisk.

For meg betyr fotball en haug dugnads-vakter i diverse kiosker, parkeringsvakter på cuper, masse kjøring til og fra treninger, salg av kalendere/skrapelodd, salg av småkaker, fullt av surt treningstøy som må vaskes flere ganger i uka, og om man er riktig “heldig”: et lass dassruller man må bli kvitt!!

Jeg har alltid ledd av folk sittende i små tåpelige telt som kun dekker sin egen stol på Ekebergsletta. Endeløse timer i drittvær for å se de ungene fly etter en ball. Jeg grøsser!

Gabriel fikk det som han ville!

Han har nå startet på Abildsø IL sitt knøttelag i fotball, Abildsø Ninjas, sammen med et par klassekamerater fra Østensjø skole. Og ungen elsker det! Han er så blid og fornøyd om dagen. Hver onsdag er han super rask med leksene, og han finner frem strømper, leggskinn, drikkeflaske og fotballdrakta i en fei. Nå venter han i spenning på når sin første fotballcup blir.

Og mor her er faktisk stolt. Hun ser iveren og gleden i sitt barns øyne, hun ser at man kan bytte på kjøringene med andre foreldre, hun ser at det er lite dugnadsplikter (foreløpig) og hun gleder seg til sitt barns første cup.

Kalendere, småkaker og dassruller får Gabriel selge selv om det blir aktuelt, parkeringsvaktene får Robert ta

….og jaggu kan det være praktisk med sånt lite telt når det regner der på fotballcup 😉

Dagens ord: Alt for barna!

vinrod-underskrift2

 

Kommentarer

8 Comments:

 1. Bare vent til du roper høyest av alle på siden der: ta ham!! Ta ham!!! Drit i ballen, gå etter gutten!!
  Livet i Casa Didriksen recently posted…Vi klarte det! Såvidt..My Profile

  • For å si det sånn, Laila: veien er kort dit!!! Eller jeg håper jeg roper “ta ballen” og ikke “ta ham”. He he he! Noe annet ville vært brutalt liksom.

 2. Alt for barna … hos oss er hockey tingen. Og kampene er lagt til tre lørdager denne sesongen. Praktisk og passe antall dager ?? jeg vil ha fortiden min i fred ??klem
  Nann Karin recently posted…I dag skal vi ha en time i strikkingMy Profile

  • Tre lørdager i en ISHALL! Huff og huff. Broder`n spilte på Stjernen da han var yngre. Fatter`n i sekretariatet, jeg styrte utvisningsboksen og mutter`n fikset solbærtoddy, organiserte det hele og bar den minste broder`n rundt i maxi cosi. Joda, mye trening og mange kamper med ishockey. Dyrt er det også! Men moro å se på 🙂

 3. Det gjør som regel det! Her er jeg ekte fotball-mamma! Men jeg har alltid syns det er supermorsomt å være med kamper. Jeg er den som heier høyest!

  Så mor at han trives da! Det er jo sosialt også! Pst, snart sitter CI på Ekebergsletta i hvert vårt telt og heier av full hals på våre små håpefulle! Bare vent å se ?
  Linn/FruBers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…Hvordan du enkelt kan ordne 96 (!!) julekalender-pakker på en liten kveld!My Profile

  • Joda, jeg får bare leve meg inn i rollen! Jeg er en type som lett lar meg engasjere, og brått står jeg der med plakat på sidelinja og hoier, vet du. Bare jeg slipper dassrull-salget så. Robert var på foreldremøtet i stad: kioskvakt og parkeringsvakt, takk skal du ha! Det får Robert ta!

 4. Jeg skulle følge jentene på karatetrening, men ble med selv. Nå er kanskje ikke fotall helt kompatibelt med ME, men på gode dager kan jeg lett seg deg for meg en liten hooligan, dog stilig kledd.
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…I lys av valget i USAMy Profile

  • La meg si deg sånn, da Sanne trente karate i fjor lærte jeg meg kataen så vi kunne øve hjemme sammen. Rolig og perfeksjonert riktignok. Jeg må lade opp til fotballcupen i jan/feb, og da skal jeg love å heie med Chanelen på armen. Jeg er sikkert den eneste på Ekebergsletta med hatt også. For joggebukse går jeg ikke med utenfor døra?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.