Fortvilte og gode tårer på en gang…

2016-10-27-10-03-27

Jeg er så utrolig dårlig av av ME`n om dagen…

Nå har jeg lagt i senga i mange dager, og har kun vært oppe for å gå på do – med ett unntak. Unntaket var i går hvor jeg halvt lå utenfor gymsalen hvor Gabriel hadde en times fotballtrening.

Kroppen verker så ille at jeg jeg har grått mange ganger. Hodepinen, frostriene og de konstante muskelskjelvingene er ubehagelige. Jeg tåler omtrent ikke noe lyd. Jeg må ha hjelp til alt. Jeg er sliten både i kropp og sinn. Fryktelig sliten.

For to dager siden var jeg alene med barna på kvelden. Å stå på beina var nesten umulig fordi jeg var så slapp. Å være forelder så syk som jeg er nå, funker veldig dårlig. Derfor blir det mye på Robert. Han trengte den turen ut denne kvelden.

Jeg gråt av fortvilelse fordi jeg ikke klarte å hjelpe barna med lekser fort nok, eller rydde av middagsbordet eller irettesette dem når de kranglet. Jeg gråt av hele situasjonen.

Plutselig ringte det på døra: Blomsterbud!

2016-10-27-10-01-35

I Drangedal og på Aure sitter det to damer som betyr mye for meg. Jeg trenger ikke si noe en gang, de bare vet og føler på seg når jeg har det vanskelig. Hadde de bodd nærmere så hadde de garantert stått på døra mi med hjortestek, leksehjelp og gode klemmer. Det blir jo litt vanskelig siden avstanden er så stor, men denne nydelige blomsten med et kort fullt av hjerter, ble jeg så glad for. Og ikke nok med at jeg fikk blomster, neida, midt i buketten var det et gavekort fra Tanum! Jeg elsker å lese! Når jeg leser, lever jeg meg inn i historien. Der er jeg med fra sidelinjen. Frisk, vital og glad. Lesing bidrar til å stimulere hukommelsen og konsentrasjonen min også, derfor er det en fin måte å trene på.

2016-10-27-10-00-46

Det føles godt å vite at jeg har mennesker rundt meg som tenker på meg. Som ser at jeg har det vanskelig og som viser det med små handlinger som dette. Nå er blomster og gave ikke noe jeg forventer av noen, men dette var veldig hyggelig og du verden så glad jeg ble!

Det ble mange tårer denne tirsdagskvelden. Både vonde, slitne, takknemlige og fine tårer – på en gang!

Tusen takk til Inger og Astrid for at dere alltid er der for meg!

louise-300x113

Kommentarer

8 Comments:

 1. Så herlig en oppmuntring!

  <3

 2. Fordi du fortjener det, Louise!! Du er sterk og tøff!! Jeg heier på deg, vennen! God kveld til deg og god bedring. Stor klem fra meg!
  Linn/FruBers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…Markus (9mnd) update: Fremskyndet kreftkontroll grunnet to nye kuler ! @RikshospitaletMy Profile

 3. Fordi du er helten vår, ganske enkelt, kjære Louise! Vi deler smått og stort vi, du er aldri mer enn ei melding unna du…Setter uendelig stor pris på deg, goklem fra tante Astrid <3

 4. Godt å ha sånne mennesker rundt seg <3

 5. Så flott blomst, og så deilig med slike venner..

 6. Fordi du fortjener det, vennen. Noe mer ståpå dame enn deg tror jeg ikke jeg vet om. Makan til dame, som virkelig gjør alt hun kan og mer til. <3 Glad i deg <3
  Fru Jacobsen (@frujacobsenno) recently posted…Uh(UGG)elig varme ben i høst?My Profile

 7. Kjære Louise, fordi du fortjener det☺..Du står på og gjør alt du klarer og mer til ,på tross av at du har de enorme plagene du har. Kun en melding unna☺☺

 8. Måtte dagen i dag bli smilefin!

  Godt å lese at det er oppturer også i slike dager, du er flink til å holde både deg selv og de rundt deg oppe.

  Stor klem!
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Genial Dropbox- funksjonMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.