Førjulskos i Gøteborg!

//Annonse//

//Bildene er hentet fra produsenten//

Goteborg7

Lurer du på hvor du finner den rette julestemningen? Har du julegaveshopping du gjerne skulle ha utført? Liker du julelys, julemusikk og julemarked like godt som meg?

Alt dette er å finne i Gøteborg – Sveriges flotteste juleby!

Gøteborg er en av de fineste byene jeg vet om. Jeg har hatt gleden av å besøke byen mange ganger. Jeg har vært der på venninne-tur, kjæreste-tur, familie-tur og med studievenniner. Jeg har sovet i Gothia Towers myke senger, og jeg har blitt kjent med nye folk på et koselig hostel rett ved Liseberg. Vi har også hatt med barna dit da denne byen har masse å by på for de små.

Liseberg er Sveriges største fornøyelsespark, og i disse tider fylles parken med julemarked, julelys og julemusikk. I dag åpner “Jul i Liseberg”, og de første lysene ble faktisk tent allerede 13.november.

Jeg husker godt den magiske stemningen som brer seg over hele byen i desember. I tillegg til god julestemning kan jeg love masse bra shopping i de mange varehusene og spesialbutikkene Gøteborg har å by på. Dessuten er utelivet knallbra!

Ta en tur på Avenyen og sug inn stemningen – den befinner seg bare noen timer unna!

Det er vanskelig å beskrive hvor flott det er i Gøteborg nå i førjulstiden.

Enkelte ting må bare oppleves!

louise-300x113

Kommentarer

2 Comments:

  1. En uke igjen så er jeg der, wohoo ? gleder meg! Flott by?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.