Flower Power Barn

rp_sz-765x10241.jpg

Til helgen er Robert og jeg bedt i 40-årslag med 70/80 talls tema til et vennepar av oss. Jeg håper å kunne delta et par timer dersom jeg ikke er for dårlig. Vi skal kle oss ut i anledning temaet, og Robert var derfor hos svigers i går kveld for å finne noen klær vi kunne bruke.

Mens vi stod med hodet ned i posene for å finne noe snasent hippietøy, så Sanne sitt snitt til å lete i en pose vi ikke hadde sett enda. Plutselig dukket hun opp i en outfit jeg ikke har sett maken til!

Hun lurte på om dette var tøy farmor hadde brukt som ung! I så fall mente Sanne selv at hun var født noen tiår for sent….

Jeg måtte bare ta et mobilbilde av vårt Flower Power Barn!

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.