Filletanta trådde ut av komfortsonen sin!

//Reklame//

ka1

Jeg har to fine dager nå. Det var jammen på tide…Det skal ikke så mye til for at jeg føler at jeg lever litt.

I går dro jeg på pressevisning hos KappAhl. Dette hadde jeg gledet meg til med skrekkblandet fryd, kan dere tro. Dette var en setting hvor jeg skulle spise lunsj med folk jeg ikke kjente, og jeg visste heller ikke hvor dette presserommet var. Når man tilbringer mesteparten av livet sitt inne og alene, kjenner man på hvor skummelt det er å plutselig skulle gå ut og møte folk. Jeg er livredd for å utvikle denne typen sosial angst fordi det vil hindre meg i gode opplevelser, både privat og i jobbsammenheng. Derfor har jeg tenkt til å prioritere slike eventer energimessig. Jeg er jo tross alt et sosialt menneske som liker å omgås andre.

Jeg fant presserommet med litt spørre-hjelp i butikken og jeg fikk møte nydelige Annelie som er motepresseansvarlig i KappAhl Norge. Jeg fikk  også gleden av å møte mange herlige damer fra motebutikker, magasiner og til og med ei hyggelig bloggejente til. Lunsjen var nydelig og klærne helt fantastiske.  Dette besøket gav meg masse inspirasjon og glede, kan dere tro. Jeg har alltid ønsket å jobbe i butikk og med mote generelt, så mulig jeg burde tenke meg om før jeg velger helsevesenet igjen senere. Jeg kjente virkelig på følelsen av å omgi meg med pene ting som jeg ble glad av 🙂

ka2

Her ser dere nyheter fra Hamptons Republic. Jeg er kjempe glad i denne kolleksjonen og har allerede flere plagg. Sarte pasteller er lekkert på våren og sommeren. Dessuten liker jeg den maritime stilen.

Vår/sommer nyhetene fra KappAhl består av hvite vintage inspirerte bomullskjoler som gir et bohemsk uttrykk. Frynser og blonder bringer romantikken frem, og det passer jo bra på sommeren. The new Boheme – Vintage Stories lanseres i april.

Det er ingen hemmelighet at 70-talls looken med vide bukser og fargerike mønstre er på full fart inn i motebildet igjen. Denne trenden møter vi i en bærekraftig kolleksjon kalt Dreams Through a Lens – som er inspirert av Marrakech med sine vakre mønstre og broderier i blåe og hvite toner. Plaggene er laget av resirkulert polyester, økologisk bomull og lin, og  kommer i butikken i mai. Det lanseres i tillegg en kontor-linje med litt penere plagg .

ka4

Jeg var nødt til å ta bilde av denne kule utstillingen til ære for Sanne. Hun elsker dyreprint  og er ikke redde for spenstige farger som dette. Hun jublet faktisk da hun så bildet, så nå venter hun i spenning på at denne kjolen skal dukke opp i butikkene 😉

ka6

Til slutt må jeg fortelle at jeg ble filletante igjen i går. En av mine aller beste venninner fikk ei nydelig datter som jeg skal få besøke på sykehuset etterpå. Inspirert av alt det fine Newbie-tøyet jeg hadde sett, måtte jeg kjøpe et lite sett til henne. God myk økologisk bomull er fint for de små. Dette settet er jo bare herlig. Se de fine rysjene på stumpen da 🙂

Bildene med nyheter fra Newbie og den nye interiørlinjen som blir lansert i mars, får dere se i et eget innlegg på mandag. Det er helt fantastisk, og jeg gleder meg til å gå igjennom bildene igjen.

louise-300x113

Kommentarer

6 Comments:

  1. Mye fint! Jeg elsker newbie-serie, det er så mye flott der!

  2. Mye fint! Jeg elsker newbie-serie, det er så mye flott der!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.